Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Zurich: Επανέρχεται στην αγορά των ΗΠΑ

Η Zurich Financial Services Group (Zurich) ανακοίνωσε την επέκταση της επιχειρηματικής της μονάδας Global Life στην αγορά των ΗΠΑ. Σύμφωνα με έρευνα που έκανε το www.nextdeal.gr είναι η πρώτη φορά από το 2003 που τα ασφαλιστικά προϊόντα ζωής θα πωλούνται υπό την εμπορική επωνυμία της Zurich στην Αμερική.
"Η απόφαση αυτή που αφορά την πώληση ασφαλιστικών προϊόντων ζωής και υπηρεσιών στην αγορά των ΗΠΑ αποτελεί πολύ σημαντική κίνηση για την παγκόσμια αναγνώριση της Zurich από πελάτες, υπαλλήλους, και μετόχους" αναφέρει στην δήλωση του ο Kevin Hogan, διευθύνων σύμβουλος της Global Life. Και συμπληρώνει "με την Zurich να κρατά τα ηνία στην παγκόσμια ασφαλιστική αγορά και, από την άλλη τις ΗΠΑ να είναι η μεγαλύτερη ασφαλιστική αγορά στο κόσμο, η απόφαση αυτή είναι αναμενόμενη και, θα εξισορροπήσει την ήδη ισχυρή θέση που κατέχει η Zurich στο κομμάτι των γενικών ασφαλίσεων".

Η Zurich Global Life εισέρχεται στην αγορά της Βόρειας Αμερικής και ξεκινά με βασικά με δύο κατηγορίες προϊόντων. Τα εταιρικά συνταξιοδοτικά και προϊόντα ζωής, ολοκληρωμένα πακέτα για επιχειρήσεις και πολυεθνικές επιχειρήσεις που αφορούν στο εργατικό δυναμικό.

Και τα προϊόντα εύπορων αγορών που επικεντρώνονται στο σχεδιασμό εξειδικευμένων προϊόντων ζωής που θα χρησιμοποιούνται κατά παραγγελία και θα παρέχουν επιχειρηματικές λύσεις σε εταιρείες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...