Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Τελευταία ευκαιρία στον Γκοβού

«Συγχωροχάρτι» και μία τελευταία ευκαιρία στον Σίντνεϊ Γκοβού να αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει αυτά για τα οποία αποκτήθηκε δίνει ο Παναθηναϊκός.

Σε συνάντηση που είχε ο Γάλλος επιθετικός, παρουσία και του ατζέντη του, Τζον Μπικό, με ανθρώπους του «τριφυλλιού», ξεκαθάρισε πως... όλα όσα έχουν γίνει ανήκουν στο παρελθόν και υποσχέθηκε πως η στάση του από 'δω κι έπειτα θα είναι απόλυτα επαγγελματική.

Τις τελευταίες ημέρες ο Σίντνεϊ Γκοβού, έδειχνε μετανιωμένος για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που είχε επιδείξει και έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να παραμείνει στην ομάδα και να δείξει ότι μπορεί να προσφέρει.

Συνέχεια αυτών ήταν η άφιξη του Τζον Μπικό, ατζέντη του παίκτη στην Αθήνα και το ραντεβού που «φιξαρίστηκε» με ανθρώπους των «πρασίνων».

Στην συνάντηση της Παρασκευής, ο Μπικό με απολογητική διάθεση, όπως και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ζήτησαν ακόμα μια ευκαιρία διαβεβαιώνοντας ότι από εδώ και στο εξής ο Γκοβού θα δώσει απαντήσεις.

Οι εξηγήσεις και οι δεσμεύσεις του Γάλλου επιθετικού έγιναν δεκτες από τη διοίκηση, η τελευταία αποφάσισε να ανακαλέσει την πρόθεση της να τον "τελειώσει" και πλέον ο Γκοβού θα βρίσκεται κανονικά από 'δω και πέρα στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...