Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Καλά Χριστούγεννα κ. Σαχινίδη, Χρόνια Πολλά κ. Κώτσαλε, Καλή Χρονιά κ. Ζορμπά!

Tου Ευάγγελου Σπύρου
Αγαπητοί κύριοι, Υφυπουργέ κ. Φίλιππε Σαχινίδη, πρόεδρε της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος κ. Γιώργο Κώτσαλε και Πρόεδρε του Επικουρικού Κεφαλαίου Αυτοκινήτων κ. Δημήτρη Ζορμπά.
Το www.nextdeal.gr γνωρίζοντας τα πριν και τα μετά του κλεισίματος του Ομίλου Ασπίς και όσα αναμένονται ως τα τέλη Φεβρουαρίου 2011 με την παράδοση του έργου του Επόπτη Χαρτοφυλακίου Ζωής κ. Ιωάννη Παντελίδη, και εποπτών ελέγχου της νέας Εποπτικής αρχής της Τράπεζας της Ελλάδος καθώς και την πρόβλεψη της συνέχειας μέσα στο 2011 έχει μία απλή πρόταση για σας:

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Ομίλου προς το ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ για να αποζημιωθούν υποχρεώσεις της Ασπίς για ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΥΓΕΙΑΣ (Νοσοκομεία, γιατροί, πελάτες) και υποχρεώσεις αμοιβής εργαζομένων.
Το νομικό πλαίσιο, το πώς, το πόσοι, το γιατί και το πότε είναι απλή διαδικασία μετά την συμφωνία αυτή όπως και οι πιέσεις της πρώην ΕΠΕΙΑ για ζητήματα που γνωρίζετε ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.
ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ:
-Θα κάνουν Χριστούγεννα τόσοι άνθρωποι που ταλαιπωρούνται αδίκως στα νοσοκομεία και γιατρούς
- Θα σταματήσει ένα μέρος από αυτό το «Κυλώνειο Άγος» (βλέπε nextdeal.gr, Δευτέρα, 31 Μαϊου 2010)
-θα ικανοποιηθούν αιτήματα εργαζομένων
-θα ξεκινήσει νωρίτερα η αποκατάσταση της φήμης του θεσμού και της ασφαλιστικής αγοράς
-θα γίνει ευκολότερη η αναζήτηση αναδόχου
-θα μετριασθεί η έντονα αρνητική και εκδικητική στάση των πολλών έναντι των ολίγων που «καρπώθηκαν» παρανόμως και αδικαιολογήτως (βάσει εμπορικού κώδικα περί αδικαιολογήτου πλουτισμού) συμβόλαια και ασφαλιστές της Ασπίς (Εθνική, Ευρωπαϊκή Πίστη, International Life, κ.λ.π.)
-Έτσι και αλλιώς για μία 3ετία τουλάχιστον το Επικουρικό δεν μπορεί να εισπράξει από την περιουσία της Ασπίς .
Καλά Χριστούγεννα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...