Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ιστορική Απόφαση: Παράταση του ΔΝΤ στην Ελλάδα για 11 χρόνια και αποκλεισμός της «Πτώχευσης»!

Το ΔΝΤ πήρε μια ιστορική απόφαση. Έδωσε παράταση της παραμονής του στην Ελλάδα για 11 ακόμα χρόνια και απέκλεισε το ενδεχόμενο «Πτώχευσης» της χώρας! Αυτή ήταν μια γενναία απόφαση του ΔΝΤ και φυσικά και της μητρικής της Federal Reserve Bank, η οποία...
δέχονταν ισχυρές πιέσεις να περιορίσει την παραμονή του ΔΝΤ στην Ελλάδα για τρία χρόνια μόνον, γνωρίζοντας ότι αυτά σε καμία περίπτωση δεν θα επέτρεπαν στην Ελλάδα να επανέλθει σε κάποιο ανεκτό οικονομικό επίπεδο και να τακτοποιήσει τα δημοσιονομικά της. Ο Στόχος των πανίσχυρων Κερδοσκόπων Τραπεζών ήταν να «Πτωχεύσει» η Ελλάδα για να Κερδίσουν τα δισεκατομμύρια που πόνταραν στο Διεθνή Τζόγο της Χρηματαγοράς της…»Συμφοράς».

Πρυτάνευσε η Λογική, όχι γιατί ενδιαφέρονται για την Ελλάδα, αλλά γιατί οι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι Πολίτες κατάλαβαν τα παιγχνίδια τους και έπρεπε να κάνουν κάτι να τους καθησυχάσουν, ώστε να μπορούν σε λίγα χρόνια να συνεχίσουν τα «Επενδυτικά» Χειραγωγημένα παιγχνίδια τους στοχεύοντας πάντα στο εύκολο Κέρδος. Το ερώτημα που πλανάται στους Πολίτες της Δύσης είναι: Χρειαζόμαστε πράγματι τα παιγχνίδια των «Χρηματαγορών; Πόσοι είναι αυτοί που Κερδίζουν από τις «Αγορές» σε σχέση με την πραγματική Επιχειρηματική Αγορά και τους απλούς Πολίτες; Το επιχείρημα της δήθεν άντλησης φτηνών Κεφαλαίων από τις Χρηματαγορές, δεν ευσταθεί γιατί υπάρχουν χιλιάδες άλλοι τρόποι  άντλησης Κεφαλαίων, χωρίς τις Απειλές των καταστροφικών Κινδύνων του Τζόγου και της καθημερινής ανασφάλειας των Χρηματιστηρίων που απειλούν από χίλιες δυο πλευρές τα Υγιεί  Οργανικά Επιχειρηματικά Κέρδη της Ελεύθερης Οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...