Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ποιες ασφαλιστικές εταιρίες παρέχουν έξτρα Χριστουγεννιάτικες καλύψεις;

Τα Χριστούγεννα έρχονται. Η χαρά όλων μας αλλά και η χαρά των μικρο-κλεπταποδόχων ή μεγάλων κλεπταποδόχων, αφού βρίσκουν πιο εύκολα ευκαιρίες να αυξήσουν τις λείες τους. Εμείς είμαστε αμέριμνα χαρούμενοι και αυτοί μεριμνούν στοχευμένα. Πώς προστατεύετε κατά την γιορτινή αυτή περίοδο η περιουσία των ασφαλισμένων. Τι κάνουν οι ασφαλιστικές για αυτό το θέμα; Το www.nextdeal.gr με μια πρώτη ματιά, φέρνει στο φως της δημοσιότητας τα αποτελέσματα της έρευνας του Defacto σχετικά με τις ασφαλιστικές καλύψεις κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Αρκετά ασφαλιστήρια συμβόλαια σύμφωνα με έρευνα του Defacto προσφέρουν πρόσθετες καλύψεις Χριστουγέννων. Το 90% των  ασφαλιστήριων συμβολαίων κατοικίας στην... Μεγάλη Βρετανία, όπως μας λέει η έρευνα παρέχουν έξτρα καλύψεις για την περίοδο των Χριστουγέννων, προκειμένου ο πελάτης να είναι σε θέση να καλύψει σε περίπτωση ζημιάς τα επί πλέον αντικείμενα που εκθέτει στο σπίτι κατά την περίοδο εκείνη.

Η σχετική έρευνα καταδεικνύει ότι... 9/10 ασφαλιστικές εταιρείες για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αυξάνουν τις καλύψεις τους στην ασφάλιση κατοικίας. Αποτέλεσμα οι πελάτες του υπόλοιπου 10% των ασφαλιστικών εταιρειών, δηλαδή εκείνων που δεν προσφέρουν τις έξτρα καλύψεις να προβαίνουν σε συγκρίσεις, αποφασίζοντας πολύ πιθανά στο μέλλον να στραφούν σε άλλον συνεργάτη καθώς και πλησιάζουν και οι γιορτινές προετοιμασίες.

Αναλυτής του κλάδου γενικών ασφαλίσεων, σχολιάζοντας την εικόνα αυτή της αγοράς είπε, "η τάση αυτή σηματοδοτεί την ανάγκη να αυξηθούν οι αξίες των καλύψεων από αντικείμενα αξίας μέχρι και μικροαντικείμενα δώρων, έτσι ώστε ο πελάτης να μην βρεθεί ποτέ υπό – ασφαλισμένος".

Τέλος, η NFU Mutual συνιστά στους ιδιοκτήτες σπιτιών που βρίσκονται σε αγροτικές περιοχές να λάβουν υπ’ όψιν τους τον κίνδυνο φωτιάς που μπορεί να απειλήσει την περιουσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...