Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Γυναίκες Ασφαλίστριες - Οι αδικημένες!

Οι γυναίκες ασφαλίστριες είναι ένα τουλάχιστον 40-50% του συνολικού πληθυσμού που υπηρετούν τον ασφαλιστικό κλάδο, με αρκετές διαφορετικότητες, με ιδιαίτερα προβλήματα με έναν ασφυκτικό πολυρολισμό ιδιωτικής και επαγγελματικής ζωής, που η συμπεριφορά και των ίδιων αλλά και των ηγετών-φορέων του κλάδου τις αδικεί.

Πρώτα-πρώτα...
ΔΕΝ είναι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ σε ένα και μοναδικό ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΙΩΝ. Τεράστια η δύναμή τους που κατακερματίζεται εδώ και εκεί και αντί ωφέλειας εισπράττουν άνιση μεταχείριση, αδιαφορία στα προβλήματά τους, άδικη αμοιβή, άδικη μισθοδοσία, άδικη ασφάλιση, μερική κάλυψη γυναικείων αναγκών.

Το www.nextdeal.gr σε συνεργασία με το περιοδικό "ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΑΙ" και την εφημερίδα Νext Deal ευχαρίστως ανακοινώνει ότι τίθεται στη διάθεση των Γυναικών Ασφαλιστριών παρέχοντας Νομικές Συμβουλές, Δημοσιογραφικές Συμβουλές και ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και ΒΗΜΑ ΙΔΕΩΝ με πρώτο στόχο την ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΣ και μέσω του Σωματείου τους να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ! Το www.nextdeal.gr ξεκινά άμεσα την Γυναικεία Στήλη και την προβολή της.

Για πληροφορίες υπεύθυνη η κ. Σεβαστάκη Βιβή Δημοσιογράφος. Στείλτε το όνομά σας να γίνετε ιδρυτικό και ιστορικό μέλος αυτής της προσπάθειας ιδρύσεως σωματείου Γυναικών Ασφαλιστριών ταυτόχρονα ψηφίστε στο www.nextdeal.gr τον τίτλο που προτείνετε για το σωματείο.

Η ασφαλιστική αγορά οφείλει να τιμά την γυναίκα ασφαλίστρια ξεχωριστά με εορτές και έργα:

  1. Την ημέρα γυναίκας
  2. Την ημέρα ιδιωτικής ασφάλισης
  3. Να κάνει προγράμματα μόνο για τη ζωή
  4. Να αναμορφώσει το ασφαλιστικό δίκαιο και νόμους που διέπουν τα δικαιώματα της γυναίκας.
  5. Να δέχεται ισότιμα τις προτάσεις της προς θεσμικούς φορείς υπουργείου ανάπτυξης, ΕΠΕΙΑ και ΕΑΕΕ.
  6. Να προστατεύει στους ασφαλιστικούς όρους τη γυναίκα επαγγελματία, τη χήρα, την ανύπαντρη μητέρα, την ομοφυλόφιλη γυναίκα και τη διαζευγμένη.
Περιμένοντας τη συμμετοχή των γυναικών ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες στις γυναίκες ασφαλίστριες και βροντοφωνάζουμε συγχαρητήρια και μπράβο για τη μέχρι τώρα προσφορά τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...