Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

«Ο Μιραλάς κοντράρει τον Σισέ»

Σε αφιέρωμα ξένης ιστοσελίδας στον Κέβιν Μιραλάς, αναφέρεται ότι ο Βέλγος με τις φετινές εμφανίσεις του επιχειρεί να κοντράρει τον Σισέ για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, ενώ επισημαίνεται ότι από τη δική του απόδοση θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό το αν ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει τον τίτλο.


«Μετά από δύο απογοητευτικές σεζόν με τη Σεντ Ετιέν, στις οποίες σημείωσε μόλις τρία γκολ σε 53 εμφανίσεις, έπεισε τον γαλλικό σύλλογο να τον δανείσει για τη σεζόν 2010-2011, στον Ολυμπιακό, για έναν χρόνο. Μια κίνηση που αποδείχτηκε επιτυχημένη για όσους ενεπλάκησαν. Ο ύψους 1.78μ. επιθετικός έχει πετύχει μέχρι στιγμής επτά γκολ σε 11 εμφανίσεις για τον επίδοξο πρωταθλητή Ολυμπιακό, καθώς έχει σκοπό να κοντράρει τον Τζιμπρίλ Σισέ του Παναθηναϊκού για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη Σούπερ Λίγκα», αναφέρει η ιστοσελίδα «imscouting.com».

Στη συνέχεια, γίνεται μια γενικότερη αναφορά για την κόντρα τίτλου στην Ελλάδα: «Οι συνήθεις ύποπτοι, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν τους ίδιους βαθμούς και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Αυτές οι ομάδες θα αντιμετωπίσουν τις περισσότερες προκλήσεις, και η εκτελεστική δεινότητα του Κέβιν Μιραλάς αποτελεί κλειδί για τις ελπίδες της ομάδας του Πειραιά να κατακτήσει τίτλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...