Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Αποχή για φιλανθρωπικούς λόγους από Facebook και Twitter αποφάσισε η Lady Gaga

Στην εκστρατεία... «Θυσιάστε την ψηφιακή σας ζωή» θα συμμετέχει η Lady Gaga, απέχοντας από διαδικτυακά μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέχρι να συγκεντρωθεί ένα εκατομμύριο δολάρια στο ταμείο της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Κρατήστε ένα παιδί στη ζωή» που στηρίζει οικογένειες που χτυπήθηκαν από το AIDS σε φτωχές χώρες.







 

Η εκστρατεία, στην οποία συμμετέχουν και καλλιτέχνες της ποπ και ηθοποιοί, ξεκινά την Τετάρτη, Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS. Η Lady Gaga είναι από τους πιο «δημοφιλείς» διάσημους των κοινωνικών δικτύων, έχοντας 24 εκατομμύρια φαν στο Facebook ενώ την «παρακολουθούν» στο Twitter επτά εκατομμύρια χρήστες.

Aνάμεσα στους άλλους συμμετέχοντες είναι ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ο Usher, η Τζένιφερ Χάντσον, ο Ράιαν Σικρεστ, ο Ελάιτζα Γουντ, οι αδελφές Καρντέισιαν και ο σύζυγος της Αλίσια Κιζ (ιδέα της οποίας είναι το «Κρατήστε ένα παιδί στη ζωή).

Η οργάνωση δέχεται δωρεές μέσω μηνυμάτων από κινητά, και η Αλίσια Κιζ ελπίζει πως η συμμετοχή των αστέρων με μεγάλη και ενεργή «βάση» θαυμαστών θα διευκολύνει την επίτευξη του στόχου του 1 εκατ. δολαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...