Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Ραντεβού με φόντο το... έλλειμμα

Σήμερα είναι το κρίσιμο ραντεβού μεταξύ Ανδρέα Βγενόπουλου, Γιάννη Βαρδινογιάννη και Νίκου Πατέρα οπού θα συζητηθεί η μεταβίβαση των μετοχών αλλά και το σημαντικό έλλειμμα που έδειξε ο έλεγχος της Grand Thorton.







Μπορεί να έχουν συμφωνήσει αλλά ακόμη τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sportday». Αρχής γενομένης από σήμερα θα υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις μεταξύ των παραγόντων του Παναθηναϊκού ώστε να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών.

Σήμερα έχει προγραμματιστεί κρίσιμο ραντεβού μεταξύ των τριών αντρών οπού θα συζητηθεί μεταξύ άλλων και το σημαντικό έλλειμμα, που κάποιου λένε ότι ξεπερνά τα 90 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο πρέπει να καλυφθεί μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου αλλά και με άλλα χρήματα που θα χρειαστεί να βάλουν οι μέτοχοι.

Αυτό το γεγονός προβληματίζει την πλευρά Βγενόπουλου και θα πρέπει να συζητηθεί. Κάτι που θα συζητηθεί ακόμη σήμερα είναι οι εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου οπού ο Ανδρέας Βγενόπουλος εξέφρασε αντιρρήσεις ως προς την συμφωνία στην οποία έχουν φτάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...