Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Παρατείνεται μέχρι 28 Δεκεμβρίου η δήλωση των ημιυπαιθρίων

Παρατείνεται έως τις 28 Δεκεμβρίου η προθεσμία υποβολής με συστημένη επιστολή στις Πολεοδομίες των δικαιολογητικών για τη νομιμοποίηση των ημιυπαίθριων χώρων.

Για θέματα Οικονομίας και τον «Καλλικράτη» συνεδριάζει
υπό τον Γιώργο Παπανδρέου το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.
Η Ελλάδα περνάει κρίση που δεν είναι ελληνική, τόνισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Οι ζημιογόνες ΔΕΚΟ των Συγκοινωνιών στο επίκεντρο συνάντησης των υπουργών Οικονομικών και Μεταφορών. Σχέδια για αύξηση του εισιτηρίου έως και 50 λεπτά και περικοπή επιδομάτων των υπαλλήλων.
Διαψεύδει η κυβέρνηση το ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης της Αγροτικής Τράπεζας.

Ο λαϊκισμός είναι στο DNA του ΠΑΣΟΚ και η αλήθεια είναι το πλεονέκτημα της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε το μεσημέρι ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Απευθυνόμενος στο εσωτερικό της Ν.Δ ο κ. Σαμαράς ξεκαθάρισε ότι οι λιπόψυχοι και οι λαθρεπιβάτες δεν χωράνε στα δύσκολα.

Απέρριψε τα περί μυστικών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου ο Πρωθυπουργός απαντώντας στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργου Καρατζαφέρη.

Λουκέτα –εξπρές έως και 6 μήνες θα μπορεί να επιβάλει πλέον το ΣΔΟΕ σε επιχειρήσεις που φοροδιαφεύγουν. Οι παραβάτες θα έχουν περιθώριο μόλις πέντε ημερών προκειμένου να αντικρούσουν τα ευρήματα του ελέγχου, ενώ δεν θα μπορούν να μπλοκάρουν το κλείσιμο ούτε με προσφυγή στην Δικαιοσύνη.

Προβλήματα στον εφοδιασμό των νησιών, μετά και την προκήρυξη νέας 48ωρης απεργίας από την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία έως τις 6 το πρωί της Κυριακής.

Παράνομη και αντισυνταγματική χαρακτηρίζει η ΓΣΕΕ την απόφαση για λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων της Αθήνας την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου.

Κλειστά και σήμερα Παρασκευή τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, λόγω της 48ωρης απεργίας των ιδιοκτητών.

ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις σήμερα στην Αττική με τοπικές βροχές από το μεσημέρι. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία ενίσχυση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...