Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Τελειώστε τους ανύπαρκτους!

Τελειώστε τους ανύπαρκτους!

Aπλά... ΑΜΠΑΛΟΙ! Τα είδατε και πάλι. Αν το ματσάκι δεν είναι φιλικό δεν έχουν καμία τύχη. Γιατί πολύ απλά στα ίσια ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! Δεν το ‘χουν πως να το πούμε; Είναι ΑΜΠΑΛΟΙ. Τελεία και… παύλα!
Νίκη… πρωτιάς Εννοείται πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στην Κέρκυρα. Όχι, πως υπήρχε και πριν την πίκρα που φάγανε από τον Μπλάνκο, απλά τώρα είναι ευκαιρία να τελειώνουμε μια και καλή μαζί τους. Πηγαίνεις πρώτους και άστους να παίζουν ακόμη… καθυστερήσεις! Δεν έχουν καμία τύχη. Και το ξέρουν.
Απίστευτη πρόκληση...
Είπα καθυστερήσεις και φυσικά σκέφτηκα τον Σιδηρόπουλο. Αλήθεια, τι έκανε ρε παιδιά το τυπάκι αυτό; Μόνο τη μπάλα μέσα στα δίχτυα ξέχασε να βάλει. Αν μπορούσε ίσως να το ‘κανε κι αυτό. Ή να ακύρωνε και το γκολ του Μπλάνκο επειδή από το καπνογόνο δεν έβλεπε η άμυνα (;) του Ολυμπιακού. Δεν έβλεπε ή δεν βλεπόταν; Τέλος πάντων. Περαστικά…
Τρίτο χειρουργείο Και μιλάμε για το τρίτο χειρουργείο μέσα σε έξι μέρες. Μία ο Παμπορίδης με τον ΠΑΟΚ, δύο ο Γιάχος στην Κρήτη, τρεις αυτό το ταλεντάκι που αντικατέστησε έναν πρώην δικό τους (και… παρεξηγημένο), τον Δαλούκα. Το είχα γράψει όμως και στο gazzetta. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και θα πέσει η καρπαζιά! Και έπεσε.
Κατά συρροή… σπρώξιμο! Και τι δεν έκανε ο Σιδηρόπουλος. Δίνει ένα πέναλτι στον Ολυμπιακό που πρέπει να το είχε σφυρίξει πριν καν ο Λεονάρντο τραβήξει σαν βλάκας τον Πάντελιτς. Δεν αποβάλλει τον Μοντεστό, τρώει ένα πέναλτι ΜΑΡΣ της ΑΕΚ και κρατάει τόσες καθυστερήσεις που δεν πρέπει να κρατούσε ούτε και ο Μαρινάκης! Τι άλλο να κάνει δηλαδή; Και πάλι… ΤΖΙΦΟΣ!
Πόνεσαν τα μάτια μας Τι ματς όμως είδαμε ρε αδέρφια ε; Ο νεκρός από τη μία, ο πεθαμένος από την άλλη. Μιλάμε για τον ορισμό της κακοποίησης του αθλήματος. Μέσα έπρεπε να τους χώσουν όλους. Και ισόβια τον διαιτητή. Ρε δεύτερη πάσα δεν μπορούσαν να αλλάξουν. Σαν να βλέπεις ματς παλαιμάχων ήταν. Κι όμως ο Παναθηναϊκός κατάφερε και έχασε από αυτή την ΑΕΚ και έδωσε ελπίδες στους ανύπαρκτους.
Τελευταίο τους χαρτί Αν το ματς με την Κέρκυρα ήθελε 10 φορές προσοχή τώρα θέλει… 110! Και οι Κερκυραίοι, αλλά και ο Παμπορίδης. Αυτό είναι το τελευταίο τους χαρτί, εκεί έχουν εναποθέσει όλες τους τις ελπίδες. Αλλιώς, με τον Παναθηναϊκό να έχει ΚΑΝΟΝΙΚΟ προπονητή, τον Γκοβού να επιστρέφει μαζί με Λέτο – Νίνη και την Ευρώπη να έχει τελειώσει (άρα παρά την πίκρα, θα έχουμε λιγότερες υποχρεώσεις), καλύτερα να τα παρατήσουν. Για να μην πω να αλλάξουν χώρα.
Επιστήμονας ο… Κέζος! Αμ το άλλο. Πάει και ο Ριέρα. Θλάση έπαθε κι αυτός από την… καλοπέραση και χαιρέτησε. Μιλάμε ότι η δουλειά του Κέζου θέλει ΒΡΑΒΕΙΟ μπροστά σε αυτό που κάνουν στον Ολυμπιακό. Δηλαδή αν είχαν να παίξουν και Ευρώπη, πόσοι θα είχαν γονατίσει; Γιατί αν τα μετράμε καλά, οι απώλειές του είναι σαφώς περισσότερες από τις δικές μας. Και ακόμη είναι μόνο η αρχή…
Το πιο σωστό Εννοείται πως η κίνηση με τον Γκοβού ήταν σωστή. Ειδικά από τη στιγμή που μπήκαν νέοι όροι. Ετσι στη χειρότερη θα χάσεις… λιγότερα, στην καλύτερη θα κερδίσεις… ΠΟΛΛΑ!
Κακό παράδειγμα Ο Φερέιρα δεν τον πήρε πάντως στην αποστολή. Και ο λόγος ήταν διπλός. Από τη μία ο Γάλλος δεν ήταν απόλυτα έτοιμος και από την άλλη ο Πορτογάλος ήθελε να δείξει ισονομία. Δεν γίνεται τη μία να είναι «τελειωμένος» και την άλλη «πρώτο - βιολί». Καλά έκανε λοιπόν κι ας σου λείψει. Θα κερδίσεις άλλα πράγματα, σαφώς πιο σημαντικά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...