Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Δαλούκας: Από διαιτητής… τεχνικός διευθυντής

Προτάσεις να αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή από ομάδες της Σούπερ Λίγκας έχει δεχθεί ο Γιώργος Δαλούκας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Μάλιστα, τo προσεχές διάστημα ο πρώην-πλέον- διαιτητής ενδέχεται να κάνει γνωστό και τον σύλλογο που θα επιλέξει να συνεργαστεί, ανάμεσα σε αυτούς που τον έχουν προσεγγίσει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ίδιος στο περιβάλλον του... η απόφαση της ΕΠΟ να τον διαγράψει από τους πίνακες, του λύνει τα χέρια, μιας και ξεκάθαρη θέση του είναι να συνεχίσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο από άλλο πόστο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει πως ανεξάρτητα από την απόφαση την οποία θα ελάμβανε η ΕΠΟ, η δική του απόφαση, σε κάθε περίπτωση, ήταν να αποχωρήσει για πάντα από τη διαιτησία.

Όπως προαναφέραμε, ο Γιώργος Δαλούκας έχει δεχθεί προτάσεις από ομάδες της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της περιφέρειας για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Ο ίδιος δηλώνει παντού αηδιασμένος από όσα ακολούθησαν του αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό, και κυρίως από το γεγονός ότι έχει αναγκαστεί -όπως ο ίδιος ισχυρίζεται- να κυκλοφορεί με συνοδεία και αυτός, αλλά και τα παιδιά του, ακόμη και όταν αυτά πηγαίνουν στο σχολείο.

Όπως προκύπτει, εξάλλου, ο λόγος για τον οποίο έχει κληθεί να απολογηθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, είναι η επιστολή του προς το Δ.Σ. της ομοσπονδίας, με την οποία καταφερόταν εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η επίσημη αιτιολογία από πλευράς ΕΠΟ για την ανάκληση του διοριστηρίου του και την παραπομπή του στην Πειθαρχική Επιτροπή είναι οι κρίσεις που έκανε εις βάρος των θεσμικών οργάνων του ποδοσφαίρου και του αντιπροέδρου της ομοσπονδίας, Βαγγέλη Μαρινάκη. Η σχετική απαγόρευση αναφέρεται ρητά στο διοριστήριο που όλοι οι Έλληνες διαιτητές υπογράφουν κάθε χρόνο, και η οποία σύμφωνα με την ΕΠΟ έχει παραβιαστεί από την πλευρά του Βολιώτη ρέφερι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...