Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Δεν ήθελε sex η κοπέλα του... και συνελήφθη

Στην επαγγελματική του ζωή το «όχι» το δέχεται υπομονετικά, στην προσωπική και δη στη σεξουαλική «μεταφράζεται» αυτομάτως σε αντίδραση και ως συνέχεια αυτής σε φυλάκιση... Ο λόγος για τον πρώτο... Ιρανό παίκτη του ΝΒΑ, Χαμέντ Χανταντί, ο οποίος το πρωί της Ημέρας των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ το πέρασε πίσω από τα... κάγκελα, μετά από καταγγελία για επίθεση, στην οποία προέβη η κοπέλα του, ισχυριζόμενη ότι ο σέντερ των Μέμφις Γκρίζλις, που δεν έχει καταφέρει να πείσει και να κερδίσει θέση βασικού στην ομάδα, τη χτύπησε μετά από άρνησή της για ερωτική συνεύρεση! Ωστόσο, ο ίδιος ο παίκτης έδωσε διαφορετική εξήγηση, με αποτέλεσμα και οι δύο να οδηγηθούν στη φυλακή.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η κοπέλα του ύψους 2.18μ. Ιρανού «γίγαντα» έτρεξε στο μπάνιο μετά από διαφωνία που είχαν σε σεξουαλικό ζήτημα, άρπαξε ένα αντικείμενο και χτύπησε τον παίκτη, ενώ στην αναφορά γράφεται ότι η σύντροφός του ήταν «μεθυσμένη». Επίσης, αναγράφεται κόψιμο στο δάκτυλό της, μώλωπες γύρω από τον λαιμό και ένα μαυρισμένο μάτι, ενώ σύμφωνα με τη μαρτυρία της ο Χανταντί την πέταξε στον τοίχο του μπάνιου.
Στον αντίποδα, ο Χανταντί αιμορραγούσε στο δεξί χέρι και είχε εκδορές στο πρόσωπο, ενώ στην εξήγησή του τόνισε ότι η κοπέλα του πέταγε πράγματα και μετά κλειδώθηκε στο μπάνιο, κάτι που τον ανάγκασε να σπάσει την πόρτα και να μπει, καθώς πίστεψε ότι θα τραυμάτιζε τον εαυτό της με μαχαίρι.
Οι Γκρίζλις δεν έχουν πάρει θέση επί του θέματος, ενώ το μέλλον του παίκτη στην ομάδα είναι αβέβαιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...