Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010

Νέο ξεκίνημα στην Πλατεία

Τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες στα διοικητικά του Πανιωνίου μπαίνουν (προς το παρόν) στην άκρη. Όπως είναι λογικό, τα τελευταία γεγονότα έφεραν μία στασιμότητα, αλλά η διοίκηση -και οι άνθρωποι που ανέλαβαν να «τρέξουν» τα θέματα της ομάδας- επέστρεψε και μάλιστα, πολύ δυναμικά.

Αφού ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Τσακίρης, ξεκαθάρισε, αφενός με τη χθεσινή του ανακοίνωση και αφετέρου με τα όσα είπε νωρίτερα στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ότι είναι δίπλα στην ομάδα, τόσο ο κ. Ζερβακάκος, όσο και ο κ. Καμπανόπουλος έπιασαν δουλειά άμεσα για να επιλύσουν τα πολλά, τρέχοντα θέματα της ομάδας. Ο πρώτος ανέβηκε στα γραφεία του Ψυχικού, όπου ασχολήθηκε με διοικητικά θέματα, ενώ ο δεύτερος βρέθηκε στο Κορωπί, για να «τρέξει» τα αγωνιστικά, επίσης πολλά και κρίσιμα θέματα της ομάδας.

Μάλιστα, ο κ. Καμπανόπουλος είχε συνάντηση πριν την προπόνηση με τους αρχηγούς της ομάδας, τους οποίους και ενημέρωσε για τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες, την κατάληξη της όλης υπόθεσης και την παραμονή του κ. Τσακίρη ως ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.

Μετά την ενημέρωση αυτή, ο κ. Καμπανόπουλος μετέφερε την έντονη δυσαρέσκεια της διοίκησης για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας και ανακοίνωσε στους αρχηγούς την επιβολή προστίμου για τους αγώνες με Διαγόρα, Ολυμπιακό και Ατρόμητο. Το πρόστιμο αυτό επιβλήθηκε σε όλη την ομάδα, με εξαίρεση τους «μικρούς».

Οι αρχηγοί δέχτηκαν το πρόστιμο και ανέλαβαν τις ευθύνες που τους αναλογούν για την κακή πορεία της ομάδας. «Εμείς δεχόμαστε τις ευθύνες μας, γιατί σίγουρα φταίμε και εμείς, αλλά υπάρχουν ευθύνες και σε κακές επιλογές που έγιναν το καλοκαίρι στο σχεδιασμό της ομάδας», είπαν στον κ. Καμπανόπουλο.

Ο κ. Καμπανόπουλος είχε, επίσης, συνομιλία με τον Άκη Μάντζιο και στη συνέχεια παρακολούθησε την προπόνηση μαζί με τον Εβανς Παυλόπουλο.

Στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης θα γίνει αύριο το απόγευμα στις 17:00 η προπόνηση της ομάδας. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τους φιλάθλους.

Η διοίκηση με τον τρόπο αυτό ήθελε να σηματοδοτήσει μία «καινούργια αρχή» και το ξεκίνημα μίας αντεπίθεσης του «ιστορικού», προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος και να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Αποδεκατισμένος στη Λάρισα

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, τα νέα δεν είναι καλά, αφού στη σημερινή προπόνηση είχαμε πολλές και σημαντικές απουσίες, λόγω τραυματισμών. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Σιόβας και Τσότσαλιτς, θεραπεία οι Βαρό και Κουμορτζί, ενώ ο Λάτκα έκανε εξετάσεις.

Ο Σιόβας έχει θλάση α' βαθμού στον προσαγωγό και θεωρείται απίθανο να προλάβει τον αγώνα με τη Λάρισα. Το ίδιο και ο Τσότσαλιτς, που έχει τενοντίτιδα στο γόνατο και σήμερα έκανε ατομικό με ελαφρύ τρέξιμο. Ο Κουμορτζί επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Γκάνας έχοντας πόνους και ενοχλήσεις στη μέση. Είναι πολύ δύσκολο να προλάβει τον αγώνα της Κυριακής, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει αύριο. Ο Βαρό, που είχε πάθει θλάση στη γάμπα στον αγώνα με τον Ατρόμητο, έκανε και αυτός θεραπεία σήμερα. Για τον Γάλλο όπως και για τον Λάτκα -που αύριο ολοκληρώνει τις εξετάσεις του- η αυριανή μέρα θα δείξει κατά πόσο θα είναι σε θέση να ακολουθήσουν την αποστολή του Πανιωνίου στη Λάρισα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...