Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Αναβλήθηκε η απολογία Μαρινάκη

Αναβολή για την επόμενη Πέμπτη 25/11 πήρε η υπόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος κατηγορείται για εισβολή στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ και για δημόσιες δυσμενείς κρίσεις εις βάρος της διαιτησίας. Την αναβολή ζήτησαν και πήραν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ οι δικηγόροι της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, Βασίλης Γκαγκάτσης και Γιάννης Βούλτσης.

Ο κ. Γκαγκάτσης ζήτησε την αναβολή καθώς ήθελε να προσκομίσει στην Πειθαρχική τα πρακτικά του συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας της 9ης Νοεμβρίου, κατά το οποίο ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας επιβεβαιώνει πως ο κ. Μαρινάκης δεν εισέβαλε, αλλά απλώς εισήλθε ήρεμα και μαζί του στα αποδυτήρια των διαιτητών και είχε συνομιλία με τον Τάσο Κάκο.

Τα επίμαχα πρακτικά, είναι αυτά για τα οποία έγινε τόσος ντόρος την περασμένη εβδομάδα, με το εξώδικο του Παναθηναϊκού και το αίτημα της Εισαγγελίας. Όπως είπε ο Βασίλης Γκαγκάτσης στην Πειθαρχική, «στην τήρηση των πρακτικών εκείνης της συνεδρίασης, υπήρξε μια ανωμαλία»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...