Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Μαρούσι-Ολυμπιακός 70-94 (ΤΕΛΙΚΟ)

Ο Ολυμπιακός... λυπήθηκε το αποδεκατισμένο Μαρούσι κι έτσι νίκησε μόνο με 94-70, στο πρωινό ματς της Κυριακής στον Αγιο Θωμά, που μάζεψε πολύ κόσμο, αλλά εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν ορεξάτοι στο πρώτο δεκάλεπτο. Σπανούλης και Τεόντοσιτς μοίραζαν στον Νεστέροβιτς, ο οποίος είχε 12 πόντους δίχως να αστοχήσει και κάπως έτσι έγινε το 38-13 στο 10'. Διάστημα στο οποίο οι ερυθρόλευκοι είχαν 17 σταω 18 δίποντα. Το Μαρούσι δεν μπορούσε να κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλο, κάτι λογικό. Απουσίαζαν οι τραυματίες Γκαγκαλούδης και Κογιαντίνοβιτς, ενώ ο Ολντρεντ αποτελεί παρελθόν και δεν έχει βρεθεί αντικαταστάτης του.

Ο κόσμος το διασκάδασε, λοιπόν, στην αρχή, όταν και οι ερυθρόλευκοι συνδύσαν ουσία και θέαμα. Η διαφορλα έφτασε στους 30 (43-13) στο 12' και καπου εκεί ο Ολυμπιακόςπάτησε φρένο. Αλλωστε το ματς δεν ήταν καλό ούτε για προπόνηση.

Ο Τεόντοσιτς μόνο συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, τη στιγμή που ο Ιβκοβιτς τα έβαζε με τον Κέσελ, επειδή δεν ήταν προσηλωμένος στα αμυντικά του καθήκοντα. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 56-28 και στο τρίτο δεκάλεπτο το σκηνικό δεν άλλαξε. Το Μαρούσι μπήκε πιο δυνατά, Αψεκαμαϊδης και Κόμματος έκαναν ό,τι μπορούσαν και κάπως έτσι οι γηπεδούχοι νίκησαν στο επι μέρους σκορ με 26-22. Και μάλιστα συνολικά στο δεύτερο μέρος κατάφεραν να πετύχουν 42 πόντους, έναντι 38 του ΟΛυμπιακού, που ήταν σαφές πως δεν είχε διάθεση.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, συγκαταλέγεται το πρώτο καλάθι (τρίποντο) του Κατσίβελη στην Α1 και η συμμετοχή δύο 16χρονων από το Μαρούσι. Τζόντζος και Αγραβάνης χρησιμοποιήθηκαν από τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και μάλιστα ο Αγραβάνης είχε 2/2 βολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...