Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Ο «σούπερμαν» (Χάουαρντ) το παρατράβηξε (VIDEO)

Αν ο Ντουάιτ Χάουαρντ έχει μία βασική αγωνιστική αδυναμία, αυτή αφορά την αποτελεσματικότητά του στις βολές. Το 59,6% σαν ποσοστό καριέρας μόνο κολακευτικό δεν είναι για τον «σούπερμαν», καθώς φαίνεται πως η γραμμή της φιλανθρωπίας αποτελεί τον κρυπτονίτη του. Στην αναμέτρηση με τους Σέλτικς, ο 25χρονος σέντερ «τιμωρήθηκε» για μία παράβαση που μάλλον ποτέ δεν έχει καταλογιστεί σε τόσο υψηλό επίπεδο.



Με το σκορ στο 30-28 υπέρ του Ορλάντο στη δεύτερη περίοδο κι αφού ο Χάουαρντ είχε ευστοχήσει στην πρώτη από τις δύο βολές που κέρδισε, καθυστέρησε χαρακτηριστικά να επιχειρήσει τη δεύτερη και χρεώθηκε με παράβαση δέκα δευτερολέπτων. Η απόφαση του διαιτητή ήταν ολόσωστη με το γράμμα του νόμου, αφού ο παίκτης καθυστέρησε τουλάχιστον 15 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που πήρε την μπάλα στα χέρια του για τη δεύτερη προσπάθεια.

Ο Χάουαρντ αντέδρασε στην απόφαση των διαιτητών και πέταξε την μπάλα μακριά δεχόμενος τεχνική ποινή, ενώ «φλέρταρε» και με δεύτερη τεχνική ποινή (που θα συνεπαγόταν αποβολή) καθώς χειροκρότησε ειρωνικά. «Stop it!», φαίνεται καθαρά να του λέει ο ένας διαιτητής κάνοντας τα στραβά μάτια στη δεύτερη αντίδρασή του.

Δείτε το βίντεο στο www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...