Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

Ηθικοί οι λόγοι της αποχώρησης Αντωνίου

Ηθικοί ήταν οι λόγοι που ανάγκασαν τον Κώστα Αντωνίου να επιμείνει στην απόφασή του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Αυτό έκανε γνωστό ο πρώην διευθυντής ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού», αποχωρώντας από τα γραφεία της ΠΑΕ, ενώ ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γόντικα για την προσπάθεια του να τον μεταπείσει.


«Αφεντικό» στα μεταγραφικά ο Κάρλος Φρέιτας, ενώ σκέψεις για γενικό αρχηγό κάνουν στη διοίκηση.

Αμοιβαία «ευχαριστώ» απο Αντωνίου και διοίκηση η οποία εξέδωσε και ανακοίνωση μετά τη συνάντηση.

Ο Κώστας Αντωνίου μιλώντας στους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από τα γραφεία, αφού επικαλέσθηκε λόγους ηθικής, αργότερα αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε ο Δημήτρης Γόντικας για να τον μεταπείσει.

Τόνισε ότι παρά την επιμονή του Α΄Αντιπροέδρου, ήταν αποφασισμένος να φύγει και ευχαρίστησε τον κύριο Γόντικα που ήθελε να του αλλάξει γνώμη. Αναφερόμενος στην χρονική στιγμή που αποφάσισε να αποχωρήσει έκανε γνωστό ότι ήταν κάτι που σκεφτόταν αρκετά μετά από την «φυγή» του Νικόλα Πατέρα, αλλά θέλησε να περιμένει λίγες ημέρες μέχρι να διευθετηθούν κάποια μεταγραφικά ζητήματα.

Ο Κώστας Αντωνίου δήλωσε αρκετά στενοχωρημένος για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό και ευχήθηκε σύντομα να αλλάξουν όλα προς το καλύτερο. Τέλος, θεωρεί άδικα όσα του καταλογίζει μέρος του Τύπου αλλά και του κόσμου για τις φετινές μεταγραφές. Όπως λέει στο περιβάλλον του, ο ίδιος έλειπε από την ομάδα από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο άρα δεν συμμετείχε στις φετινές μεταγραφές της ομάδας. Και θεωρεί πως θα έπρεπε να είναι πιο σεβαστή η δουλειά του, μια και αυτός ήταν που έκανε τις μεταγραφές της ομάδας που πήρε το νταμπλ.

Ο Γόντικας από την πλευρά του, επεσήμανε στον Αντωνίου ότι αποτελεί άποψη όλων πως δεν πρέπει να φύγει τώρα. Οι μεταγραφές αρχίζουν σε λίγες μέρες και δεν υπάρχει η πολυτέλεια να χάσει ο Παναθηναϊκός ακόμα ένα στέλεχος της ΠΑΕ με ρόλο κομβικής σημασίας σε αυτό το χρονικό σημείο. Τον κάλεσε να αναθεωρήσει και να μείνει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Ο Αντωνίου ναι μεν ανέφερε ότι κατανοεί τα λεγόμενα του Γόντικα, όμως δεν συμφώνησε, αφού εξακολουθεί να θεωρεί ότι οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για να προσφέρει.

Με την αποχώρηση του Κώστα Αντωνίου, ο Κάρλος Φρέιτας θα αναλάβει εξολοκλήρου τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας. Εν τω μεταξύ, υπάρχουν σκέψεις στην ΠΑΕ για γενικό αρχηγό διότι ο Κώστας Αντωνίου εκτός των μεταγραφικών ζητημάτων, ήταν ο «ελεγκτής» των αποδυτηρίων κατά μια έννοια. Ο Φρέιτας, λόγω διαφορετικής γλώσσας δεν μπορεί να αναλάβει το έργο του «μπαμπούλα».

Τέλος, ανακοίνωση εξέδωσαν και ο Αντωνίου και ο Παναθηναϊκός στο επίσημο site της ομάδας.

Διαβάστε το στο www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...