Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

Κρυφά απ'τους άντρες τρώνε οι γυναίκες!

Πάνω από το 60% των γυναικών που βρίσκονται σε σχέση δεν αισθάνονται άνετα να τρώνε μπροστά στον σύντροφό τους ενώ περισσότερες από τις μισές ντρέπονται να γδύνονται μπροστά του, όπως αναφέρουν νέες έρευνες.

Επιπλέον, τέσσερις στις 10 νιώθουν ότι βρίσκονται διαρκώς...


σε δίαιτα ή ανησυχούν διαρκώς για το βάρος τους.

Οι διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλα όσον αφορά στη θεώρησή τους απέναντι στο σεξ και το φαγητό είναι σημαντικές από τη μελέτη που διενεργήθηκε σε 5.000 άτομα.

Το 1/4 των γυναικών σκέφτονται το φαγητό κάθε 30 λεπτά, ενώ μία στις 20 μόνο σκέφτεται το σεξ τόσο συχνά.

Αντιθέτως, οι άνδρες σκέφτονται πιο συχνά το σεξ, καθώς ένας στος είκοσι το σκέφτεται κάθε λεπτό και το 36% το φαντασιώνεται κάθε μισή ώρα, όπως υποστηρίζει η έρευνα που δημοσιεύει η Daily Mail.

Οι γυναίκες εμφανίζονται να ανησυχούν ιδιαίτερα όταν τρώνε έξω, με το 13% να επιλέγουν τροφές χαμηλές σε θερμίδες αν και δεν είναι αυτό που πραγματικά θέλουν να φάνε. Αυτό, όπως τονίζουν διατροφολόγοι και συμπεριφοριστές, έχει ως αποτέλεσμα οι γυναίκες να αποφεύγουν να τρώνε στα εστιατόρια αλλά μόλις επιστρέφουν σπίτι να τρώνε ό,τι βρουν μπροστά τους και μάλιστα ανθυγιεινά και πλούσια σε λιπαρά φαγητά. Έτσι, «σπάνε» τη δίαιτά τους και μία στις δέκα λέει ψέματα για τις διατροφικές της συνήθειες, ενώ το15% επιλέγουν «βρώμικο» φαγητό στα κρυφά. Επιπλέον, το 40% των γυναικών έχουν πάθος με τη σοκολάτα την οποία καταναλώνουν τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...