Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

Διαφήμιση με την Πάμελα..Ακατάλληλη για ανηλίκους..(video)

Στην απαγόρευση διαφήμισης που παρουσιάζει  την ελαφρά ενδεδυμένη Πάμελα Άντερσον  να "γδύνει" ταξιδιώτες,  προχώρησε η διοίκηση του αεροδρομίου του Χονγκ Κονγκ.
Η διαφήμιση αυτή ήταν η τελευταία μιας σειράς που έχει δημιουργήσει η διεθνής οργάνωση για την προστασία των ζώων ΡΕΤΑ που αγωνίζεται ενάντια στη χρήση του δέρματος και της γούνας των ζώων στις δημιουργίες των σχεδιαστών μόδας.

Εδώ η ξανθιά σεξοβόμβα, ντυμένη με ένα αποκαλυπτικό κοστούμι υπαλλήλου της ασφάλειας των αεροδρομίων σταματά ταξιδιώτες για έλεγχο και τους αφαιρεί οτιδήποτε δερμάτινο έχουν επάνω τους, από ζώνες, παπούτσια μέχρι δερμάτινα σακάκια και γούνες…

Η ΡΕΤΑ ήλπιζε να προβάλει τη συγκεκριμένη διαφήμιση σε γιγαντο-οθόνες σε όλη την έκταση του διεθνούς αεροδρομίου του Χονγκ Κονγκ κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, οπότε υπάρχει εξαιρετικά αυξημένη κίνηση καθώς περισσότεροι από 100.000 επιβάτες την ημέρα περνούν από τους χώρους του αεροδρομίου.

Ωστόσο η εταιρία JCDecaux, που διαχειρίζεται τα διαφημιστικά προγράμματα του αεροδρομίου, απέρριψε τη συγκεκριμένη διαφημιστική ταινία ως ακατάλληλη.

Δείτε το video κάνοντας κλικ εδώ.
πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...