Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

Οι γυναίκες κάνουν sex 17% πιο συχνά από το μέσο άντρα!

Σύμφωνα με πρόσφατες διεθνείς στατιστικές μελέτες προκύπτουν τα εξής αποτελέσματα:

- Το 11% των αντρών χρησιμοποιεί το sex για να απαλλαγεί από το στρες.

- Περισσότερες από μία στις τρεις γυναίκες κάνουν sex το λιγότερο τρεις φορές την εβδομάδα. Περίπου το 28% των αντρών είναι το ίδιο τυχεροί.- Η διασκέδαση που σχετίζεται με το sex (πορνοπεριοδικά, videos, στριπτιτζάδικα, υπηρεσίες συνοδών, τηλεφωνικό sex κ.λπ.) έχει βυθιστεί κι αυτή μαζί με την οικονομία: το 42% των αντρών έχει κόψει όλες τις παραπάνω συνήθειες από το budget του.

- Ξέχνα το μπάνιο μετά το sex –το 36% των ανθρώπων κάτω των 35 ετών πάνε κατευθείαν στο Facebook και το Twitter, σύμφωνα με έρευνα του Retrevo.com.

- Δε βγαίνεις έξω συχνά; Το 32% των αντρών υποστηρίζει ότι αυνανίζεται πιο συχνά μετά την οικονομική κρίση.

- Οι γυναίκες κάνουν sex 17% πιο συχνά από το μέσο άντρα.

- Σύμφωνα με έρευνα της Intel, οι γυναίκες προτιμούν να μην κάνουν sex για δύο εβδομάδες, παρά να μη σερφάρουν στο διαδίκτυο για το ίδιο χρονικό διάστημα.

- Αναζητάς τον απόλυτο οργασμό; Κάνε αποχή από οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα για τρεις εβδομάδες. Αυτό είναι το χρονικό διάστημα που χρειάζονται τα επίπεδα της τεστοστερόνης για να φτάσουν στο ύψιστο επίπεδο και να αυξηθεί η λίμπιντό σου, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο World Journal of Urology.

- Υπάρχουν περίπου 500-1000 θάνατοι ετησίως από αυτοερωτική ασφυξία (βλ. David Carradine). Αυτοί ισούνται με τον αριθμό των φόνων που γίνονται στη Νέα Υόρκη κάθε χρόνο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο okokoras.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...