Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Γεωργίου speaking: "Κλασική περίπτωση CA ο Παναθηναϊκός"

Όταν οι γιατροί του νοσοκομείου κάνουν την καθιερωμένη πρωινή τους επίσκεψη στο θάλαμο με τους ασθενείς και ακούσετε τον επιμελητή να λέει στον Διευθυντή « εδώ έχουμε μια κλασική περίπτωση CA» , ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Ότι ο ασθενής έχει καρκίνο. Όμως ο επιμελητής δεν το λέει στα ίσα αλλά, χρησιμοποιεί τα αρχικά της αγγλικής λέξης cancer, για να μην το καταλάβει ο ασθενής και πάθει κανένα έμφραγμα και εγκεφαλικό μαζί.



Πόσο καιρό το φωνάζω ότι ο Παναθηναϊκός υποφέρει από CA, ότι έχει διάχυτο καρκίνο σε όλο του το κορμί; Χαμπάρι δεν έπαιρναν, όμως, οι «διευθυντές» της πράσινης ΠΑΕ. Έτρωγαν το παραμύθι που τους σέρβιραν οι εφημερίδες και τα ραδιόφωνα , ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια εξαιρετική ομάδα , με απόλυτα υγιή όλα τα στελέχη της.

Ρε, όταν βλέπεις μια ομάδα στην αρχή της σεζόν να βάζεις για πρόεδρο τον Κωσταντόπουλο, αυτό τα λέει όλα. Συν τον Νιόπλια για προπονητή και συν τις μεταγραφές με τα σαπάκια που πήρε το καλοκαίρι, ε, τότε φαίνονται π[πεντακάθαρα στο ακτινοσκόπιο όλοι οι όγκοι που έχει στο κορμί. Φωνάζει από μακριά το έργο.

Αλλά, πάμε στο ζουμί, στο κυρίως θέμα. Δεν ήταν τυχαία η ερώτηση που έκανα, πριν δυο εβδομάδες, στον Βγενόπουλο και στον Πατέρα: « Θα αγοράσετε το πακέτο των μετοχών, ανεξαρτήτως αποτελέσματος; Πάρει-δεν πάρει , δηλαδή, η ομάδα το πρωτάθλημα; Διότι, αν το χάσει, θα χάσετε και εσείς τα 25 εκ ευρ΄φω από το Τσαμπίονς Λιγκ οπότε, σας βλέπω να λακίζετε. Διότι , αν θέλατε πράγματι, να πάρετε πακέτο των μετοχών, θα το είχατε ήδη πάρει και δεν θα περιμένατε μέχρι το Μάη, όπως έχετε προαναγγείλει».

Και , πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις, ο Πατέρας το παίζει Νιόπλιας, απειλεί ότι θα παραιτηθεί και θα φύγει και, παράλληλα, ο Βγενόπουλος ψάχνει να βρει την τρίχα στην σούπα, για να πετάξει το πιάτο στα σκουπίδια. Έτσι είναι. Τώρα που διαπίστωσαν και οι δύο ότι η ομάδα θέλει σκούπα και φαράσι- και τουλάχιστον δέκα μεταγραφές- παίρνουν τον δίσκο από το πικ-απ και τον γυρίζουν στο φλιπ-σάιντ. Λος πούλος, δηλαδή. Και ο μόνος που βγαίνει στον αφρό, είναι ο Τζίγγερ. Η καλύτερη του, δηλαδή. Με το δίκιο του, σου λέει: «Εγώ σας χαρίζω την ΠΑΕ και δεν την παίρνει κανένας». Και δεν είναι κανένα κορόιδο ο Τζίγγερ να βάλει από την τσέπη του, τέτοιες εποχές, ένα κοντέινερ λεφτά για μεταγραφές.

Εγώ, αν ήμουν στη θέση του και μου έμενε τελικά η ομάδα αμανάτι, ξέρετε τι θα έκανα; Θα έψαχνα να βρω τρόπο να διώξω όλα τα σαπάκια που έχει η ομάδα και θα ανέβαζα από την ακαδημία όλους τους πιτσιρικάδες, αφού πρώτα ενημέρωνα τον κόσμο, ότι «ξεχνάμε για δυο χρόνια το πρωτάθλημα και πάμε να φτιάξουμε τώρα μια νέα, υγιή ομάδα».

Εν πάση περιπτώσει, αν τελικά αποχωρήσουν ο Πατέρας και ο Βγενόπουλος, οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι, η οικογένεια θα κάνει πρόταση στους δύο αντιβιωτικούς να αναλάβουν αυτοί την διακυβέρνηση της ομάδας και, αν αρνηθούν, τότε η έσχατη λύση είναι να αναλάβει πρόεδρος η κόρη του καπετάνιου, δηλαδή η κόρη του Γιώργου και της Αγάπης Βαρδινογιάννη.

Υ.γ: πολλοί ρωτάνε αν έχει απογοητευθεί τόσο πολύ και ο Σισέ, που τελικά θελήσει να φύγει και αυτός από την ομάδα. Θέλετε τη γνώμη μου; Η καλύτερη του Παναθηναϊκού θα είναι αυτή! Διότι, μπορεί ο Σισέ να έγινε ήρωας με τον Παναθηναϊκό αλλά, ο Παναθηναϊκός «μίκρυνε» πολύ με τον Τσιμπρίλ....

Βλέπει ο Μαρινάκης τα χάλια του Παναθηναϊκού, βλέπει και ότι δεν απειλείται από κανέναν άλλον και γελάνε και τα μουστάκια του. Βλέπει στο βάθος να έρχονται και τα 25 εκ ευρώ από το Τσαμπίονς Λιγκ και ακονίζει τα κουταλοπίρουνα. «Αφήστε χάμω τα λεφτά, δικά μου είναι».


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...