Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Δώστε φήμες στον λαό!

Οι δημιουργοί των updates περιμένουν. Οι φίλαθλοι των ομάδων αγωνιούν. Οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές βρίσκονται στο επίκεντρο, χωρίς να ξέρουν τελικά τι να κάνουν… Να αρχίσουν να πακετάρουν τα πράγματά τους ή να παραμείνουν τουλάχιστον έως το τέλος της περιόδου πιστοί στους εργοδότες τους;

Του Παναγιώτη Σεμερτζίδη

Το sday.gr σας παρουσιάζει τους σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που το τελευταίο διάστημα καθημερινά φεύγουν και τελικά… μένουν πάντα στις βάσεις τους!


Ντέιβιντ Μπέκαμ
Όσα χρόνια και αν περάσουν ο «Μπεκς» μένει ο ίδιος. Ανεπηρέαστος από το χρόνο και έτοιμος να επανέλθει, όποτε του ζητηθεί, σε top επίπεδο. Ο Άγγλος μέσος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Έβερτον, Τότεναμ, Φούλαμ, Γουέστ Χαμ, Άρσεναλ, Σάο Πάολο, Βόλφσμπουργκ είναι μερικές από τις ομάδες που φέρονται να εξετάζουν την περίπτωσή του. Ο ίδιος έχει εκφράσει δημόσια ότι θέλει να παίξει ξανά δανεικός στην Ευρώπη, κατά καιρούς προβάλλεται ως «κλεισμένος» από συλλόγους, όμως το αποτέλεσμα είναι ένα. Παραμένει στο Λος Άντζελες και απολαμβάνει τις διακοπές του.
Έντβιν Τζέκο
Ο Βόσνιος επιθετικός αποτελεί από το περασμένο καλοκαίρι το πιο hot όνομα επιθετικού. Ομάδες όπως οι Ρεάλ Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η συμπολίτισσα Σίτι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την αγορά του. Η Βόλφσμπουργκ αρνείται πεισματικά να ανάψει το πράσινο φως και ο ικανότατος φορ, θέλει αλλά δεν μπορεί να φύγει. Πλέον, ακόμη και τα δημοσιεύματα που τον παρουσιάζουν ένα βήμα πριν τη μεταγραφή έχουν… ψυλλιαστεί ότι είναι μάταιος κόπος να ασχοληθούν ξανά στην παρούσα φάση μαζί του.
Ροναλντίνιο
 Ο «κόμπος» που δεν δύσκολα θα λυθεί άμεσα… Αρχικά ακούστηκε για τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, μετά  «μπλέχτηκε» στα ρεπορτάζ της Μάντσεστερ Σίτι, των Κορίνθιανς, Παλμέιρας και τελικά αυτή τη στιγμή λέγεται ότι βρίσκεται μια «ανάσα» από την Γκρέμιο. Επίσημες ανακοινώσεις δεν υπάρχουν, επομένως τα πάντα είναι ανοιχτά. Πρόσφατα, στην Ιταλία υποστήριξαν ότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι στη Μίλαν. Οι «ροσονέρι» τη μια το αρνούνται, την άλλη το επιβεβαιώνουν. «Μύλος»…
Λουίς Σουάρεζ
Ο επιθετικός του Άγιαξ έχει βαρεθεί τα… πέρα δόθε! Έπειτα μάλιστα από τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ,  το όνομά του ακούστηκε για όλους τους προορισμούς. Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σίτι ασχολήθηκαν έντονα για την απόκτησή του και ολοκληρώνουν τη μεταγραφή κατά το… ήμισυ. Εκείνοι θέλουν, ο Άγιαξ κλωτσάει!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο www.sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...