Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Α' BOLA: «Στην Αθήνα αύριο»!

Στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι αύριο θα αποφασίσουν για τον νέο τεχνικό της ομάδας. Την ίδια στιγμή, όμως, στην Πορτογαλία, νέο δημοσίευμα της “A BOLA” αναφέρει πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα έρθει αύριο, Παρασκευή, στην Αθήνα και το ντεμπούτο του στον πάγκο του τριφυλλιού θα γίνει στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ο Φερέιρα ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και έχει ήδη μια πρεμιέρα: την Τετάρτη εναντίον στην Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πορτογάλος προπονητής θα ταξιδέψει την Παρασκευή στην Ελλάδα, και εκεί αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο», αναφέρει το δημοσίευμα.

Αυτό κάνει λόγο για μια πρόκληση για τον Φερέιρα ο οποίος μέσα σε 18 μήνες θα προσπαθήσει να πετύχει ό,τι έκανε με την Πόρτο σε τρία χρόνια.

Σε αυτό αναφέρει ότι ο Φερέιρα θα έχει συναντήσεις με ανθρώπους του Παναθηναϊκού και στο τριφύλλι θα έχει μαζί τους συνεργάτες του: Νούνο, Ρουί Σίλβα, Ζοζέ Γκόμες.

Το Σάββατο το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Φερέιρα θα είναι στην κερκίδα του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή, κάτι που… «πρόκειται να γίνει αφού πρώτα έχει ανακοινωθεί η συμφωνία και έχει παρουσιαστεί στους δημοσιογράφους».

«Η επιλογή του Ζεσουάλδο ήταν προσωπική του προέδρου της ομάδας, ο οποίος είδε στο πρόσωπο του Πορτογάλου στη φήμη του και στην εμπειρία του, τα απαραίτητα στοιχεία για σωθεί η σεζόν.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι από τον Φερέιρα ζήτησαν να αναλάβει την ομάδα στο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα, κάτι που θα είναι πολύ σημαντικό για το ηθικό των παικτών…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...