Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Κατερίνα Καινούργιου: Τα σχόλια για τη Μαρία Ηλιάκη και το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά

Σε επικοινωνία της με την εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα», η Κατερίνα Καινούργιου παραδέχτηκε πως πέρσι είχε περάσει δύσκολα, εξαιτίας των αρνητικών κριτικών που είχαν γραφτεί για τον «Όμορφο Κόσμο», ενώ εξήγησε γιατί φέτος νιώθει καλύτερα στην ομάδα του «Δέστε Τους».
«Πέρσι, είχα φρικάρει με τις κριτικές. Στην αρχή που είχα πρωτοβγεί, έφτανα σε σημείο να κλαίω και να λέω “γιατί;”», είπε η 25χρονη παρουσιάστρια. «Κάποιες κριτικές τις κρατάω και με έχουν βοηθήσει, κάποιες άλλες όχι» πρόσθεσε, ενώ σχετικά με το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδάπου αντικατέστησε την περσινή πεντάδα είπε: «Είναι πολύ καλοί, μου αρέσουν. Εφόσον πάει καλύτερα, καλά έκαναν και μας αντικατέστησαν», φρόντισε όμως να τονίσει πως «δεν καταλαβαίνει το χιούμορ του Γιώργου».
Η μεταγραφή της στον Alpha και το «Δέστε Τους» συνοδεύτηκε από τις φήμες περί κόντρας με τη Μαρία Ηλιάκη, ενώ ακούστηκε πως η τελευταία βλέπει ανταγωνιστικά την Κατερίνα και δεν της δίνει το «χώρο» που θα έπρεπε: «Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Τώρα που έχουμε γνωριστεί καλύτερα με τη Μαρία, τη βλέπω καθημερινά να μου δίνει περισσότερο χώρο και χρόνο» απάντησε σχετικά η ίδια. «Στην αρχή ήταν λογικό, επειδή δεν είχαμε ξανασυνεργαστεί, να μην έχει ταιριάξει αμέσως η χημεία μας. Όσο τη γνωρίζω όμως, τόσο περισσότερο τη συμπαθώ και την εκτιμώ. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος που δουλεύει πάρα πολύ και, όσο τη γνωρίζω, νιώθω πιο άνετα μαζί της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...