Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Από τον Αντώνη Κανάκη κρατάω μόνο τα καλά»

Στην παρέα της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Σωτήρης Καλυβάτσης και μίλησε το γάμο, τη μαγειρική αλλά και το Αντώνη Κανάκη. Δεν δίστασε μάλιστα να αναφερθεί και στην Αντιγόνη Ψυχράμη, επιβεβαιώντας έμμεσα τη σχέση τους.
Για το γάμο: «Είμαι μικρό παιδί ακόμα για να σκεφτώ το γάμο. Η κοπέλα μου δεν με πιέζει γι’ αυτό το θέμα. Αν με πίεζε, θα άλλαζε η δομή της σχέσης».
 
Για το θέατρο: «Είναι η πρώτη φορά που παίζω στο θέατρο και γουστάρω πάρα πολύ. Αλλάζω κάποιες ατάκες από αυτά που έχουν γραφτεί στο σενάριο».
 
Για τη σχέση του με τον Αντώνη Κανάκη: «Ήμασταν μαζί και κάναμε και τους "ΑΜΑΝ", κάναμε τον κύκλο μας και απλά έκλεισε αυτός ο κύκλος. Τι να λέμε ύστερα από τόσα χρόνια; Τότε σε μεγάλο βαθμό κάναμε παρέα όλο το χρόνο, είχαμε και τα μαγαζιά μαζί στη Χαλκιδική — περνάγαμε μαζί τη ζωή μας. Προφανώς κάτι οδήγησε στο να χαθούμε. Τώρα που πέρασαν τόσα χρόνια, δεν κρατάω κακία. Φυλάω μόνο τα καλά. (...) Δεν έχουμε βρεθεί ακόμα έξω στο δρόμο, αν βρεθούμε θα δω πώς θα πάει η συνάντηση και θα σας τα πω. (...) Έπειτα από 10 χρόνια που κάναμε το "ΑΜΑΝ", ο καθένας ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό. Το είδος της εκπομπής που κάνει ο Αντώνης το κάνουν πολλοί άνθρωποι. Θα προτιμούσα να φτιάχνει μία εικόνα για να πει αυτά που θέλει, από το να παίρνει μία ήδη έτοιμη εικόνα και να τη σχολιάζει».
 
Για το αν μαγειρεύει: «Στο σκάφος μαγειρεύω κανονικά και μάλιστα πολλά φαγητά. Έμαθα από τη μητέρα μου αλλά και από τις κατασκηνώσεις που δούλευα και έπρεπε να φροντίζω τα παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...