Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Χάρισον Φορντ Βγήκε μεθυσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή

Ο Χάρισον Φορντ ήταν καλεσμένος στο τηλεοπτικό σόου του Κόναν Ο' Μπράιαν για την προώθηση της νέας ταινίας του, με τίτλο «Morning Glory». Ο 68χρονος ηθοποιός, όμως, έδωσε την εντύπωση πως δεν είχε βγει ιδιαίτερα νηφάλιος στον «αέρα»!
Η συνέντευξη ξεκίνησε παράξενα: «Είμαι μια χαρά, εσύ πώς είσαι;», είπε ο Φορντ στον οικοδεσπότη, ο οποίος άκουσε έναν ήχο στο κοινό και ρώτησε «τι ήταν αυτό;», μόνο και μόνο για να απαντήσει ο ηθοποιός «ο αντίλαλός μου».
Ακολούθησαν πολλές παύσεις χωρίς λόγο από την πλευρά του ηθοποιού και ιδιαίτερα έντονες εκφράσεις και γκριμάτσες στο πρόσωπό του. Γρήγορα, ο Ο' Μπράιαν και το κοινό αντιλήφθηκαν ότι η κατάστασή του δεν ήταν ιδιαίτερα φυσιολογική. Πολλοί, μάλιστα, παραλλήλισαν τη συμπεριφορά του με την αλλοπρόσαλλη στάση του Xoακίν Φίνιξ στον Ντέιβιντ Λέτερμαν το 2008.
Επιπλέον, ο Χάρισον Φορντ χρησιμοποίησε στη διάρκεια της συζήτησης και βωμολοχίες, οι οποίες σχολιάστηκαν αργότερα στο Twitter, καθώς το κανάλι δεν μπόρεσε να τις «κόψει». «Ήταν σίγουρα μεθυσμένος ή μαστουρωμένος», γράφτηκε σχετικά. Ο Κόναν, πάντως, παραδέχτηκε ότι αυτή ήταν η πιο ειλικρινής συνέντευξη που είχε κάνει ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...