Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ημέρα… Φερέιρα

Η αναμονή των οπαδών του Παναθηναϊκού φτάνει στο τέλος της. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, θα φτάσει αργά το βράδυ στο Ελευθέριος Βενιζέλος, με πτήση από τη Λισαβόνα.

Ωστόσο, η αυριανή ημέρα θα είναι η κρίσιμη και αυτή που θα φέρει εξελίξεις. Το πρωί ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νικόλα Πατέρα.

Σε αυτή οι δύο άνδρες θα συζητήσουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους, και δεν πρέπει να αποκλείεται να πέσουν και οι υπογραφές που θα τον «δέσουν» με το τριφύλλι για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Στη συνέχεια οι δύο άνδρες θα βρεθούν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ και θα παρακολουθήσουν μαζί τον Παναθηναϊκό, υπό τις οδηγίες του Γιάτσεκ Γκμοχ να αντιμετωπίζει τον Ηρακλή.

Αυτό που ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί είναι το πότε θα γίνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του τριφυλλιού. Οι Πορτογάλοι υποστήριζαν ότι αυτό θα γίνει στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Από την πλευρά της ΠΑΕ όμως, δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.

Γενικότερα, η στάση που κρατάει ακόμη και τώρα η ΠΑΕ είναι αρκετά επιφυλακτική, καθώς δεν επιθυμούν να μιλήσουν για κλεισμένη συμφωνία αν πρώτα δεν πέσουν υπογραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...