Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Φερέιρα: «Όποιος αξίζει, θα παίζει»

Σαφές μήνυμα με αποδέκτες τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έστειλε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής ξεκαθάρισε πως θέση στην ενδεκάδα θα έχουν μόνο εκείνοι που αξίζουν και θα κρίνονται από όσα δείχνουν στην προπόνηση. «Δεν είμαι μάγος» ξεκαθάρισε και πρόσθεσε ότι η ομάδα θα τα δώσει όλα κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Φερέιρα θεωρεί ότι η προπόνηση αποτελεί τον «καθρέφτη» για κάθε ποδοσφαιριστή και ο ίδιος έχει συνηθίσει να κρίνει τους παίκτες από όσα δείχνουν εκεί.

«Θέλω να τα δίνετε όλα. Δεν κολλάω σε ονόματα και ηλικίες. Όποιος δείχνει αυτά που θέλω, θα παίζει. Τώρα δεν μπορώ να αλλάξω πολλά πράγματα. Δεν είμαι μάγος, είμαι προπονητής αλλά με τον χρόνο θα μάθω τα πάντα για εσάς. Μόνο όποιος αξίζει θα παίζει».

Στη συνέχεια ο Πορτογάλος προπονητής αναφέρθηκε και στο προσεχές παιχνίδι των «πρασίνων» κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το Champions League. Ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού» έδειξε ότι δεν πετάει στα σύννεφα, αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς, αλλά παράλληλα, έστειλε το δικό του μήνυμα στους παίκτες: «Θέλω να χαρείτε το ματς με τη Μπαρτσελόνα. Είναι δύσκολο το έργο μας αλλά πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...