Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Ξαναβγαίνουν διαρκείας του Ολυμπιακού!

Η τεράστια ζήτηση των εισιτηρίων στους αγώνες του Ολυμπιακού και ο ενθουσιασμός των φιλάθλων για την πορεία της ομάδας οδήγησαν την ΠΑΕ στην απόφαση να θέσει στη διάθεση του κοινού έναν περιορισμένο αριθμό διαρκείας για τους αγώνες του δευτέρου γύρου.

Οι νέες κάρτες τιμώνται από 200 μέχρι 1.750 ευρώ και όποιος φίλος του Ολυμπιακού την προμηθευτεί πριν το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο, θα μπορεί να τη χρησιμοποιήσει και στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του πρώτου γύρου.

Λεπτομέρειες για τη διάθεση των διαρκείας υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.

Κανένας με Εργοτέλη, ίσως με ΑΕΚ

Οι Όλοφ Μέλμπεργκ, Αριέλ Ιμπαγάσα, Βασίλης Τοροσίδης και Ραούλ Μπράβο δεν θα είναι στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Εργοτέλη την Τετάρτη στο Παγκρήτιο. Όμως όλοι τους έχουν ελπίδες να είναι έτοιμοι για το ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Μέλμπεργκ δεν έχει κάποια οστική βλάβη στη φτέρνα και ακολουθεί ήδη πρόγραμμα αποθεραπείας, με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του. Σαφώς περισσότερες πιθανότητες έχουν οι άλλοι τρεις, αν και πριν την Πέμπτη δεν αναμένεται να φανεί αν θα είναι διαθέσιμοι. Το ευχάριστο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε είναι πως υπάρχουν παίκτες που έδειξαν έτοιμοι να προσφέρουν από τον πάγκο, όπως ο Μοϊσές και ο νεαρός Ποτουρίδης.

Η προετοιμασία για το 45λεπτο με τον Εργοτέλη ολοκληρώνεται την Τρίτη με προπόνηση στις 16:00. Στην αποστολή θα συμπεριληφθούν και οι Χολέμπας και Μοντέστο, οι τραυματισμοί των οποίων στο ματς με τον ΠΑΟΚ δεν αποδείχτηκαν σοβαροί.

Σ.τ.Σ.: Παιδιά, όσοι δεν έχετε λεφτά μην αγχώνεστε,θα ξαναβγουν εισιτήρια διαρκείας για τα play-off..!!  ;-)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...