Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Άνοιξαν το «μαύρο κουτί» στην ΑΕΚ...

Η ήττα από την Καβάλα έφερε προβληματισμό στις τάξεις της ΑΕΚ. Το μεσημέρι της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη κορυφής, που διήρκεσε δυόμισι ώρες παρουσία της διοίκησης και του τεχνικού τιμ. Παρόντες ήταν ο πρόεδρος Σταύρος Αδαμίδης και ο συνεργάτης του Γιώργος Κωνσταντινίδης, ο προπονητής Μανόλο Χιμένεθ και ο συνεργάτης του Μιγκέλ Μορίγια, ο γενικός αρχηγός Βασίλης Δημητριάδης και ο τεχνικός διευθυντής Άρναρ Γκρέταρσον.

Όλοι τους συζήτησαν για αρκετή ώρα για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας με αφορμή την εμφάνιση της Κυριακής κι όχι μόνο αναζητώντας τη ρίζα του κακού, αλλά και τρόπους για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας προτού χαθεί και η φετινή σεζόν. Τόσο η διοίκηση όσο και το τεχνικό τιμ μίλησαν για το τι πρέπει να γίνει από την πλευρά καθεμιάς ξεχωριστά, αλλά και των δύο σε συνεργασία για να επιστρέψει η ΑΕΚ στο δρόμο των επιτυχιών. Ο Ισπανός προπονητής τόνισε πως η μεταγραφική ενίσχυση με τουλάχιστον τρεις παίκτες είναι αναγκαία, με προτεραιότητα το κέντρο και τα άκρα της άμυνας, αλλά και τη θέση του μεσοαμυντικού. Επίσης ξεκαθάρισε πως για εκείνον είναι αναγκαία η ανανέωση των συμβολαίων των Σκόκο, Τζεμπούρ και Μπλάνκο.

Ο Σταύρος Αδαμίδης εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον 46χρονο προπονητή και δεσμεύτηκε πως η ΠΑΕ θα κάνει ό,τι χρειαστεί στο μέτρο του δυνατού (συμπεριλαμβανομένων μεταγραφών αλλά και εκκαθαρίσεων) για να αντιστραφεί το κλίμα. Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο ο πρόεδρος της ΠΑΕ να περάσει την Τρίτη από το προπονητικό κέντρο των Σπάτων για να μιλήσει στην ομάδα.

Όλες οι πλευρές αναγνώρισαν πως η εικόνα της ομάδας δεν μπορεί να αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη και θα χρειαστεί χρόνος, αντιλαμβανόμενες όμως ότι ο κόσμος της ΑΕΚ δεν αντέχει άλλες πίκρες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...