Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Κομπλέ παρά τα προβλήματα

Οι Μάικ Μπατίστ και Κώστας Καϊμακόγλου απείχαν από την χθεσινή (16/11) προπόνηση (αμφότεροι ένιωσαν μυϊκό σπασμό στην πλάτη), ωστόσο, ταξίδεψαν σήμερα (17/11) το πρωί στην Ιταλία με την υπόλοιπη αποστολή και αναμένεται να δώσουν κανονικά το παρών στο παιχνίδι με την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι», παραδέχθηκε ο τεχνικός του Τριφυλλιού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς. «Είχαμε προβλήματα αυτές τις ημέρες, ο Μάριτς έχει ένα πρήξιμο στον αγκώνα κι έχουμε τους Μπατιστ και Καϊμακογλου που δεν προπονήθηκαν, αλλά εμείς θέλουμε να αποδώσουμε σε υψηλό επίπεδο όπως έχουμε κάνει στα τελευταία παιχνίδια με αρχή πάντα την άμυνα».

Και ο Σέρβος τεχνικός, κατέληξε: «Η Μιλάνο είναι μία ομάδα με δυνατά γκαρντ, αλλά δεν είναι μόνο τα γκαρντ. Είναι ο Μαντσινέλι και ο Πετραβίτσιους ενώ υπάρχει και ο Βαν Ντεν Σπίγκελ ο οποίος υπέγραψε και δεν ξέρουμε τι θα γίνει με αυτόν»,.

Ο Νικ Καλάθης που στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής έκανε την καλύτερή του εμφάνιση με την πράσινη φανέλα, τόνισε: «Κάθε εκτός έδρας αναμέτρηση είναι δύσκολη, η Αρμάνι είναι αθλητική ομάδα. Θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι, αλλά εμείς έχουμε προετοιμαστεί καλά τις τελευταίες ημέρες και θα είμαστε έτοιμοι. Προφανώς το κλειδί είναι η άμυνα γιατί αυτή θα μας φέρει και εύκολους πόντους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...