Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ηλίας Ψινάκης: "Θα πάω στο δημοτικό συμβούλιο με κράνος"

«Συνεχίζω κανονικά στο έργο που θέλω να κάνω στην Αθήνα και στην εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο κόσμος που με ψήφισε». Αυτά εκμυστηρεύεται συνέχεια ο Ηλίας Ψινάκης στον στενό του κύκλο. Μετά τη συγκομιδή περίπου 8.500 ψήφων...

που τον έφεραν πρώτο στην κούρσα του δήμου Αθηναίων, ο εκκεντρικός μάνατζερ ήρθε αντιμέτωπος με πολλά πικρόχολα σχόλια. «Δεν παραιτούμαι», όμως, τονίζει δεξιά και αριστερά κι ας του το ζήτησαν κάποιοι από το περιβάλλον τόσο του Νικήτα Κακλαμάνη όσο και του νέου δημάρχου Γιώργου Καμίνη.  

«Η νεολαία με πιστεύει»
Οι επιθέσεις που δέχτηκε ο Ηλ. Ψινάκης μέσα από διάφορες εκπομπές τον πίκραναν, όπως μαθαίνουμε, αλλά του έδωσαν και το κίνητρο να βγει ενωτικός και πιο δυνατός. Το όνειρό του να επιτελέσει έργο από την 1η Ιανουαρίου του 2011 είναι αδιαπραγμάτευτο. «Θα περιμένω την αξιοποίησή μου από τον νέο δήμαρχο και αν δε γίνει, θα... αξιοποιήσω μόνος μου τον εαυτό μου! Η νεολαία με πιστεύει και οφείλω να δώσω πολλά και να κάνω πολλά με τη βοήθεια ανθρώπων που πήραν ψήφο εμπιστοσύνης στις εκλογές», δήλωσε ο κατά πολλούς «υπαίτιος της ήττας του Νικήτα Κακλαμάνη». Σε συζητήσεις με τους φίλους του επιμένει ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για την Αθήνα και θα πολεμήσει σε κάθε δημοτικό συμβούλιο για το καλό της πόλης. Χαριτολογώντας, λέει, ότι θα φορέσει και κράνος! Ακούστηκαν διάφορα αυτή την εβδομάδα για τα επόμενα βήματά του. Ακόμη και το ενδεχόμενο παραίτησης, αφού είναι πολλοί αυτοί που του γύρισαν την πλάτη, ενώ τόσο καιρό... σπρώχνονταν για να βγάλουν έστω και μία φωτογραφία δίπλα του. Αυτά δεν τα ξέχασε ο νεόκοπος δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας. Οπως αποκαλύπτει η Real life, πορεύεται μόνος του και περιμένει υπομονετικά μέχρι τις αρχές του νέου χρόνου, όταν θα γίνει η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Γιώργου Καμίνη. Παρόλο που δεν τον γνωρίζει προσωπικά, θα επιδιώξει να συναντηθεί μαζί του για να του εκφράσει σχέδια και οράματα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον γνωστό μάνατζερ, ο ίδιος εμμένει σε ό,τι έχει δηλώσει μέχρι στιγμής και νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλο τον κόσμο που τον «σταύρωσε» πριν από δύο Κυριακές.  

Δεν μετανιώνει ο Νικήτας
Θα κάνει την Αθήνα ένα νέο Σικάγο; Μια Νέα Υόρκη; Θα καταφέρει να υπάρχουν δημοτικά συμβούλια παρουσία απλών πολιτών και εκπροσώπων της νεολαίας; Αυτά είναι μερικά από τα αναπάντητα ερωτήματα των ψηφοφόρων που από την πρώτη στιγμή πίστεψαν στην τρέλα -με την καλή έννοια- του Ηλία Ψινάκη, ενός ανθρώπου που όταν θέλει είναι καλός και σωστός, αλλά όταν τον πειράξεις, σου το ανταποδίδει με το ίδιο νόμισμα. Από την πλευρά του, ο ηττημένος και για ακόμη 40 ημέρες δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, μέσω συνεργατών του, μέχρι πριν από λίγα 24ωρα άφηνε να διαρρεύσουν τα παρακάτω: «Αυτό έλειπε, να καταλογίσω την ήττα μας στον Ηλία! Τον εκτιμώ, ήταν επιλογή μου και δεν μετανιώνω με τίποτα. Είναι δική του επιλογή πώς θα αξιοποιηθεί και τι έργο θα μπορέσει να κάνει, αν κι εφόσον του δοθεί αυτή η ευκαιρία από τη νέα δημαρχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...