Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ομπράντοβιτς: «Αξίζαμε τη νίκη, αλλά κάτι μας έλειπε»

Με σκυμμένο κεφάλι και εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα του Παναθηναϊκού με 73-69 από τη Βαλένθια εμφανίστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου. Ο Σέρβος τεχνικός στάθηκε στα λάθη και τα άστοχα ελεύθερα σουτ της ομάδας του, όπως και στις δυσκολίες της προετοιμασίας λόγω των τραυματισμών που έχουν οι παίκτες του, αλλά υποστήριξε πως παρ’ όλα αυτά ο Παναθηναϊκός άξιζε τη νίκη.

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι και το περιμέναμε. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν το χειρότερο για μας. Κάποιες λεπτομέρειες έκριναν τον αγώνα. Θέλαμε να έχουμε περισσότερα ριμπάουντ και κλεψίματα, αλλά δεν έγινε. Αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι στον όμιλο αυτό όλοι έχουν πιθανότητες. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν», δήλωσε ο «Ζοτς» και πρόσθεσε:

«Είδαμε ότι στο τελευταίο παιχνίδι της στην ACB η Βαλένθια ήταν πολύ επιθετική στην άμυνα. Είχαμε προετοιμαστεί για το πρέσινγκ των αντιπάλων μας, αλλά κάναμε κάποια ανόητα λάθη. Στα κρίσιμα σημεία του αγώνα οι παίκτες της Βαλένθια ευστόχησαν σε δύσκολα σουτ, ενώ εμείς αστοχήσαμε σε εύκολα σουτ. Στην τελευταία μας επίθεση ο Σάτο έκανε λάθος, ενώ στις δύο προηγούμενες είχαμε δύο ελεύθερα σουτ με τον Σάτο και τον Νίκολας, αλλά αστοχήσαμε. Από την άλλη ο Ντε Κολό ευστόχησε πάνω σε άμυνα του Μπατίστ. Σε κάθε περίπτωση, έχω την αίσθηση πως κάτι μας έλειπε στο παιχνίδι αυτό. Είχαμε κάποια προβλήματα, όχι μόνο με τον Μάριτς που χειρουργήθηκε, αλλά και τον Νίκολας που έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει την ομάδα, ή τον Μπατίστ και τον Περπέρογλου. Δεν είναι εύκολο να προετοιμαστείς καλά υπό αυτές τις συνθήκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...