Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Νίκη ο ΠΑΟ με MVP τον .. Χαλκιά!!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την Τούμπα, επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΟΚ, χάρη σε γκολ δωρεά του πρώην «πράσινου», Κώστα Χαλκιά.





Τη νίκη ήθελε και την πήρε ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ο οποίος απέδειξε ακόμα μία φορά πόσο διαφορετικά αντιμετωπίζει τα ματς κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο «δικέφαλος» λίγες μέρες μετά την πρόκριση επί του Ολυμπιακού, σε έναν αγώνα που οι παίκτες του «μάσαγαν» σίδερα, έπαιξε στο… ρελαντί με τους «πράσινους» στην γεμάτη Τούμπα, εκεί όπου οι φίλαθλοι έγιναν ξαφνικά πολιτισμένοι και δεν έπεσε καρφίτσα στον αγωνιστικό χώρο, όταν την Τετάρτη ο Μιραλάς είχε… Άγιο και δεν έχασε το μάτι του.

Αυτά βέβαια περνάνε στα… ψιλά από κάποιους που από αύριο θα μας παρουσιάσουν την υπερομάδα που παίρνει «διπλά» και χωρίς τον Σισέ, ξεχνώντας την ίδια ώρα τον… Κώστα Χαλκιά.

Εξάλλου, ο Έλληνας πορτιέρο δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να… τιμήσει το ψωμί που έχει φάει στο παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι όμως ο μόνος. Από κοντά σε απόδοση ήταν και οι Πάμπλο Γκαρσία που θύμισε… γατάκι, αλλά και ο Βλάνταν Ίβιτς που έχασε εξ επαφής μόνο δύο γκολ.

Κι όλα αυτά όταν ο Παναθηναϊκός αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 41’ εξαιτίας αποβολής του Νίκου Σπυρόπουλου, με δεύτερης κίτρινη κάρτα. 


 πηγή: katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...