Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ανακοίνωσε την αποχώρησή του ο Σισέ!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ... άνοιξε την πόρτα της εξόδου! Με δηλώσεις του στο Καραϊσκάκη προανήγγειλε τη φυγή του από την Ελλάδα το καλοκαίρι! Επεισόδιο με τον Μαρινάκη στην αίθουσα τύπου!


Οι πληροφορίες που έγραψε νωρίτερα το gazzetta.gr επιβεβαιώθηκαν, καθώς σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που έδωσε μετά το παιχνίδι ο Τζιμπρίλ Σισέ ουσιαστικά τόνισε πως διανύει τους τελευταίους μήνες του στην Ελλάδα! «Είδαμε ποια ήταν η καλύτερη ομάδα. Εγώ το είδα κι όλοι το είδαν. Το γκολ, που βάλαμε εμείς ήταν έγκυρο και του Ολυμπιακού δεν ήταν έγκυρο. Θα μιλήσω προσωπικά γιατί μιλάει η καρδιά.

Ήρθα στην Ελλάδα για να παίξω ποδόσφαιρο κι όχι για να με κυνηγάνε να μου κόψουν το κεφάλι. Αυτή είναι η δεύτερη φορά και είναι αρκετά. Όταν ήρθα, γνώριζα ποια είναι η κατάσταση αλλά δεν ήθελα να τα πιστέψω. Ήταν ένα παιχνίδι, που έπρεπε να το κερδίσουμε και το κερδίσαμε. Το ξέρετε κι εσείς αυτό. Υπήρχε, όμως, ένας άνθρωπος που αποφάσισε ότι δεν το κερδίσαμε. Θα πάρω τις αποφάσεις μου. Είναι οι τελευταίοι μήνες που με βλέπετε στην Ελλάδα, δεν μπορώ να παραμείνω υπό αυτές τις συνθήκες», ήταν τα λόγια του Γαλλου φορ.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...