Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Η ξεφτίλα του ποδοσφαίρου και της χώρας!

Αυτός είναι ο πιο εύστοχος - ίσως - τίτλος για το ελληνικό πρωτάθλημα και δη για το σημερινό ντέρμπι μεταξύ των 2 καλύτερων ομάδων του. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έπαιξαν 90+ λεπτά... "ποδόσφαιρο" και κατάφεραν να αποδείξουν περίτρανα για πόσους λόγους δεν προχωράει προς τα εμπρός το ελληνικό ποδόσφαιρο!


Ένα άθλιο παιχνίδι από πλευράς θεάματος, μία εξόφθαλμη αλλοίωση αποτελέσματος, μια εντελώς αντιεπαγγελματική συμπεριφορά από κάποιους ποδοσφαιριστές, μια κάφρικη - για πολλοστή φορά - συμπεριφορά οπαδών, μια προκλητικότατη δήλωση η οποία συμβάλλει στην καφρίλα των οπαδών από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, μια παντελώς ανύπαρκτη ασφάλεια εντός γηπέδου και σίγουρα πολλά εξίσου κάφρικα και οπαδικά εξώφυλλα "αθλητικών" εφημερίδων αύριο! Αυτά, εν ολίγοις, συνθέτουν την εικόνα του σημερινού παιχνιδιού, αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά την κατάντια του ποδοσφαίρου - και όχι μόνο -  στην Ελλάδα.

Για την ιστορία, ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-1 με γκολ του Μιραλάς και του Τζεμπούρ. Το γκολ του Παναθηναϊκού το πέτυχε ο Λέτο από απευθείας χτύπημα φάουλ.

Αυτό, όμως, είναι το λιγότερο. Ο χειρότερος απ' όλους είναι ο αρχικάφρος πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος αφού στην αρχή του πρωταθλήματος μας είχε "πάρει τ' αυτιά" με τις δηλώσεις του περί "ξεκάθαρου πρωταθλήματος, χωρίς αλλοιώσεις αποτελεσμάτων απ'τους διαιτητές" και "ειρηνική ατμόσφαιρα στα γήπεδα", σήμερα έδειξε τον ωμό οπαδισμό του με τις δηλώσεις του για το αποτέλεσμα, αλλά και την λογομαχία του με τον Σισέ που αυτός προκάλεσε!

Αρχικά είπε για το αποτέλεσμα, που σ'αυτό το βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η αλλοίωσή του: "Αντί για 5-1, καρδίσαμε με 2-1"! Δήλωση που αφενός "προωθεί" την καφρίλα των οπαδών του Ολυμπιακού και αφετέρου δυναμιτίζει σε τεράστιο βαθμό την καφρίλα των οπαδών του Παναθηναϊκού! Ο φιλήσυχος, πράος, ακριβοδίκαιος φίλαθλος όπως παρουσιαζόταν μέχρι σήμερα, προωθεί ευθέως τη βία ουσιαστικά!

Το χειρότερο, όμως, που έκανε ήταν ότι στη μικτή ζώνη που συναντήθηκε με τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος πριν από λίγο παραλίγο να φάει ξύλο απ'τους κάφρους οπαδούς που μπήκαν στο γήπεδο, αντί να του δείξει σεβασμό και συμπαράσταση για την ανύπαρκτη ασφάλεια του γηπέδου, τον ειρωνεύτηκε λέγοντας του: "Θα τα πούμε του χρόνου"!!!!  Ο Σισέ του απάντησε: "Αν νομίζεις ότι θα είμαι εδώ του χρόνου, είσαι γελασμένος" και μετά ο Μαρινάκης τον έβρισε!!! Διαβάστε εδώ λεπτομέρειες. (sportfm.gr)

Αν αυτός ο... "άνθρωπος", με τέτοια αμοιγώς οπαδική συμπεριφορά, βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας με τους περισσότερους οπαδούς στη χώρα, μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε για πόσους λόγους δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να ανέβει επίπεδο το ποδόσφαιρό μας και να μπορούμε να πηγαίνουμε στο γήπεδο χωρίς να φοβόμαστε για τη σωματική μας ακαιρεότητα!

Βέβαια και οι παίχτες δεν πάνε πίσω. Ο χειρότερος όλων, ο Λέτο, στον οποίο πρέπει να απαγορευθεί το ποδόσφαιρο, λόγω συμπεριφοράς, που σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού τσακωνόταν με τον Τοροσίδη, με αποτέλεσμα την θεατρική πτώση του μετά την κουτουλιά (που προσπάθησε να του ρίξει ο Τοροσίδης), η οποία "έστειλε" στα αποδυτήρια τον τελευταίο.

Αλλά και οι υπόλοιποι πάιχτες του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του αγώνα έδειξαν το επίπεδό τους πηγαίνοντας στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού να βρουν τον Τοροσίδη να του ζητήσουν τα ρέστα. Διαβάστε εδώ λεπτομέρειες. (sport24.gr)

Και αυτοί οι παίχτες μετά θα πρέπει να παίξουν ως ομάδα όταν κληθούν για τις υποχρεώσεις της Εθνικής...

Γι'αυτό λέμε, η ξεφτίλα του ποδοσφαίρου και της χώρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...