Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Τί σημαίνει για τους άντρες και τί για τις γυνάικες...

Σήμερα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, είπαμε να γράψουμε κάτι σχετικό με την ημέρα που λατρεύουν οι άντρες και μισούν όσο τίποτα άλλο οι γυναίκες!

Σήμερα, λοιπόν, οι απανταχού ερωτευμένοι άντρες...


περιμένουν πώς και πώς να δουν τις αγαπημένες τους και να τους κάνουν τα πολύ ιδιαίτερα δώρα που τουλάχιστον ένα μήνα πριν σχεδίαζαν με ζήλο, προσμονή και αγωνία για το καλύτερο αποτέλεσμα! Ρομαντικά δείπνα σε όμορφα εστιατόρια ή στο σπίτι πάντα,όμως, με την παρουσία κεριών, ένα μπουκάλι κρασί και 2 ποτήρια σε μια παραλία όταν ξαφνικά θα εμφανίζεται μία μπάντα και θα παίζει κομμάτια ταγκό, προτάσεις γάμου κάτω απ'το φως των αστεριών και άλλα, παρόμοια δώρα, πάντα όμως με την μορφή της έκπληξης, ώστε να δώσει έναν ακόμη πιο ρομαντικό τόνο στη βραδιά.

Οι γυναίκες απ'την άλλη που θεωρούν τη συγκεκριμένη γιορτή εντελώς άχρηστη, βαρετή, ηλιθιοδώς ρομαντική και ότι υπάρχει μόνο και μόνο για εμπορικούς λόγους, απλά περιμένουν να τελειώσει, ώστε να ησυχάσουν για έναν χρόνο. Ξενερώνουν και εκνευρίζονται στην ιδέα ότι μπορεί να την ξεχάσουν και να ακούσουν την γκρίνια του αιώνα απ' τους άντρες τους ότι και καλά δεν είναι πια ερωτευμένοι μαζί τους, έχουν ρουτινιάσει και ότι κάποτε, έκαναν πολύ ιδιαίτερα και όμορφα πράγματα αυτήν την ημέρα, ενώ τώρα πια τους έχει φάει η ρουτίνα! Θέλουν να πάρουν όσο πιο απλό δώρο γίνεται ίσα-ίσα για ξεφόρτωμα και να φάνε αν είναι δυνατόν σε σουβλατζίδικο ή καντίνα, ώστε να πάνε σπίτι να αράξουν, γιατί αύριο δουλεύουν. Χαίρονται, όμως, που τουλάχιστον φέτος πέφτει Δευτέρα και δεν έχει Champions League! Του χρόνου βλέπουμε...

Όπως καταλάβατε, τα γράψαμε λίγο ανάποδα...

Λοιπόν, όσοι είστε άντρες αφήστε τις μ@λ@κίες που διαβάζετε στο ίντερνετ και χάνετε χρόνο και τρέξτε να πάρετε δώρο της προκοπής (πανάκριβο δηλαδή), γιατί ποιος σας σώζει μετά πα'την παντόφλα!

Οι γυναίκες, αρχίστε από τώρα την γκρίνια για το "ωραίο μεν, αλλά ο άντρας της φίλης μου της έκανε δώρο ταξίδι στο Παρίσι", γιατί έτσι κι αλλιώς, ό,τι και να έχει κάνει ο άντρας σας, πάντα θα μπορούσε και καλύτερα, αλλά το μόνο που τον νοιάζει πραγματικά είναι να δει μπάλα και να χαβαλεδιάσει με τους μ@λ@κες τους φίλους του!!

Κατά τα άλλα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ!!!

Άντε και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...