Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μόνο κορασίδες θα παρακολουθήσουν τον τελικό του μπάσκετ!

Μετά την απόφαση της ΓΓΑ και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ότι τον τελικό κυπέλου στις 6 Μαρτίου θα τον παρακολουθήσουν ζωντανά μόνο μαθητές και μέλη των Ακαδημιών των ομάδων μπάσκετ, το Procatarktiko έβαλε τα λαγωνικά του και βρήκαμε περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για τους θεατές του συγκεκριμένου αγώνα.



Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του procatarktiko η ΓΓΑ αποφάσισε, ο τελικός να γίνει με την παρουσία μόνο των κορασίδων απ'τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού με μοναδική, ίσως, εξαίρεση την άδεια εισόδου στις κερκίδες των καλογριών απ'το Μοναστήρι της Πεντέλης!

Αυτό, όμως, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, καθώς φοβάται η αστυνομία για σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών! Αν, τελικά, εγκριθεί αυτή η πρόταση, οι καλόγριες θα έρθουν με κλούβα της αστυνομίας απ'το μοναστήρι και θα είναι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και κατά τις μετακινήσεις τους υπό την αυστηρότατη επιτήρηση 2.000 αστυνομικών της ομάδας ΜΑΤ!

Κατά την είσοδό τους στο γήπεδο θα υπάρξει εξονυχιστικός σωματικός έλεγχος, καθώς τα ρούχα στυλ "ράσσο" είναι πολύ εύκολη κρυψώνα για δυναμιτάκια, καπνογόνα, μολότωφ, δακρυγόνα, πιστόλια, μπαζούκας, κανόνια.

Στο άκουσμα της είδησης αυτής, οι διαιτητές του αγώνα προειδοποίησαν ότι στην πρώτη αφορμή που θα τους δοθεί θα διακόψουν τον αγώνα, καθώς έχουν οικογένειες και δεν θέλουν να ρισκάρουν τη ζωή τους!

Ας προσευχηθούμε όλοι για έναν ήσυχο, χωρίς επεισόδια αγώνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...