Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010

Νάντια Μπουλέ: «Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand»..

Στο "Down Town" που κυκλοφορεί η Νάντια Μπουλέ, μίλησε για το Top Chef, για όλα όσα έχουν λεχθεί για το παρασκήνιο της εκπομπής, για τo ενδεχόμενο να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει κάνει ποτέ one night stand..

Η Νάντια Μπουλέ μιλάει για το Top Chef. Στην ερώτηση για το αν θεωρεί πως έχει μερίδιο ευθύνης για την χαμηλή τηλεθέαση απαντά:

''Καταρχήν δεν είχαν τεθεί ποτέ όρια, δεν είχε οριστεί το αναμενόμενο. Ξέρω πως είναι η πιο ακριβή παραγωγή μετά το Νησί. Αλλά όρια και ποσοστά δεν μας είχαν τεθεί ποτέ απ'το σταθμό. Προφανώς το κανάλι, περιμένοντας καλύτερα αποτελέσματα, τη μετέφερε από το Σάββατο την Πέμπτη. Μέχρι στιγμής έχουν παίξει μόλις δύο εκπομπές αλλά ναι υπάρχει βελτίωση. Απ'τη στιγμή που η εμπορική επιτυχία μετριέται με τα νούμερα της τηλεθέασης φυσικά και τα υπολογίζω, αλλά σε λογικά πλαίσια. Προσωπικά, αυτή την τρέλα με τα νούμερα δεν μπορώ να την καταλάβω''.

Η παρουσιάστρια εκφράζει τα συναισθήματά της σχετικά με το γεγονός ότι κάποιοι θεώρησαν πως ο μόνος λόγος που ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής, ήταν ότι ανήκει στο ευρύτερο φιλικό περιβάλλον του Γιάννη Λάτσιου:
''Δεν με πείραξε γιατί είναι άκυρο και αναληθές. Δεν μπορώ να δώσω μεγαλύτερη βάση σ'αυτό γιατί πρόκειται για τη δουλειά μου και μ'ενδιαφέρει να ανταποκρίνομαι εγώ στις προσδοκίες των ανθρώπων που με έχουν διαλέξει και εμπιστευτεί και όχι όλα όσα λέγονται και σχολιάζονται από τους γύρω''.
Είναι ένα ιδιαίτερα εσωστρεφές άτομο που ποτέ του δεν έκανε ακραία πράγματα, Στην ερώτηση για το αν έχει κάνει ή αν θα έκανε ποτέ οne night stand απαντά:

''Όχι. Ποτέ. Δεν αισθάνθηκα ποτέ την ανάγκη και ως άνθρωπος είμαι πολύ συναισθηματικός, τόσο που δεν μπορώ να προσεγγίσω έναν άνθρωπο χωρίς να έχω συναίσθημα για εκείνον. Μου φαίνεται τρελό, παρανοϊκό. Κάθεται ένας απέναντι και θα του επιτρέψω εγώ να μ'ακουμπήσει ή να τον ακουμπήσω'';
Όσον αφορά την οικογένεια και τον γάμο λέει:

''Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι και, όπως όλα τα παιδιά των χωρισμένων, δίνω πολύ μεγαλύτερη σημασία στο κομμάτι της οικογένεια και το βλέπω πολύ επιφυλακτικά και σοβαρά. Θα ήθελα, όταν το αποφασίσω, να έχω έναν επιτυχημένο γάμο χωρίς χωρισμούς. Είναι βασικό το κομμάτι της οικογένειας για μένα και περνώντας τα χρόνια γίνεται ακόμη περισσότερο. Πώς να συνεχίσεις σε έναν κόσμο σκληρό και όλο αβεβαιότητα χωρίς την ασφάλεια, τη βάση της οικογένειας;".

Πηγή: cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...