Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Νατάσα Θεοδωρίδου «Με την Ελένη δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα»

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα 11» του Θέμου Αναστασιάδη και μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή και τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη.
Θέμα της εκπομπής ήταν η παραίτηση από τον ΑΝΤ1 του Γιώργου Λεβέντη για τον οποίο η γνωστή τραγουδίστρια είπε:
«Μου είναι πολύ συμπαθής, γλυκός άνθρωπος. Σαν κριτής εξαιρετικός γιατί ήταν ευγενικός. Ευγενέστατος». Η Νατάσα συνέχισε μιλώντας για τη φετινή της επιλογή να βρίσκεται σε ένα μικρό χώρο με νεανικό σχήμα: «Επέλεξα φέτος να είμαι σε ένα πιο μικρό χώρο. Έκανα περικοπές μόνο στις τιμές. Σε τίποτα άλλο δεν έγιναν περικοπές».
Όπως ήταν φυσικό, η Νατάσα Θεοδωρίδου απάντησε στις φήμες που τη θέλουν τσακωμένη με την κουμπάρα της Ελένη Μενεγάκη και στο γιατί δεν έχει πάει ακόμα καλεσμένη στην εκπομπή της: «Μιλάμε λες και είμαστε στο Μάιο και τέλειωσε η τηλεοπτική σεζόν. Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν υπάρχει με την Ελένη Μενεγάκη. Η Ελένη είναι ένα αγαπημένο μου πρόσωπο και συγγενικό. Τα έχω ακούσει πολλές φορές αυτά για κόντρα αλλά τίποτα δεν ισχύει».
Επίσης μίλησε και για το ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της αλλά και πώς θέλει να είναι ο άντρας: «Έρωτες έχουν υπάρξει, και εύχομαι να με ευλογήσει ο θεός να υπάρξουν και άλλοι.(…) Ο άντρας πρέπει να είναι κυνηγός. Αυτά κάνετε εσείς τα Μέσα, και οι άνθρωποι έχουν χάσει τους ρόλους τους. Πρέπει να νιώθει ότι δεν μπορεί να φτάσει αυτό που θέλει. Να τρέχει να πιάσει το θήραμά του και αυτό να φεύγει. Δεν ξέρει αν θα πετύχει το σκοπό του, αλλά ας κάνει την προσπάθειά του».
Τέλος, η τραγουδίστρια μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας της: «Τραγουδάω 22 συναπτά έτη. Πρώτη φορά βγήκα στην τηλεόραση στη Ρούλα Κορομηλά, ύστερα από 8 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Πήγα με 40 πυρετό. Όταν ήρθα στην Αθήνα, την έβλεπα σαν τη Νέα Υόρκη και όταν έβλεπα γνωστούς ανθρώπους τους κοίταζα με θαυμασμό». Η Νατάσα εξήγησε επίσης και το πώς αντέδρασε η οικογένειά της: «Ευτυχώς, έχω έναν πατέρα ανοιχτόμυαλο, που πιστεύει πως όταν έχεις ένα ταλέντο πρέπει να το κυνηγήσεις, να το καλλιεργήσεις, και με πήρε και ξεκινήσαμε μαζί την προσπάθεια. Η μητέρα μου ήταν όπως όλες οι μανάδες, προστατευτική και έλεγε "πού να μπλέξει το παιδί με τη νύχτα"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...