Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Διπλά χαμόγελα στο ΣΕΦ

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είχε προαναγγείλει την επιστροφή του αρχηγού Θοδωρή Παπαλουκά στις προπονήσεις, αλλά άφησε για έκπληξη την επιστροφή του δεύτερου αρχηγού Παναγιώτη Βασιλόπουλου.

Ύστερα από τρεις μήνες, ο διεθνής φόργουορντ πάτησε και πάλι το πόδι του στο παρκέ του ΣΕΦ για να προπονηθεί μαζί με τους συμπαίκτες του, έστω κι αν δεν είναι 100% έτοιμος. Η μετεγχειρητική κατάσταση του Βασιλόπουλου είναι εξαιρετική και ο γιατρός που τον χειρούργησε άναψε το πράσινο φως για να ξεκινήσει σιγά, σιγά προπονήσεις. Ο πυργιώτης καλαθοσφαιριστής έκανε μόνο ασκήσεις χωρίς επαφή, δηλαδή τις ασκήσεις 5-0 που λένε οι προπονητές και σιγά, σιγά θα ανεβάζει ρυθμούς με την επιστροφή του σε πλήρη αγωνιστική δράση να υπολογίζεται στο τέλος του χρόνου και στις αρχές του επόμενου.

Στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Θοδωρής Παπαλουκάς έστω κι αν δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα. Ο αρχηγός θα ανεβάσει αύριο ρυθμούς και λογικά θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη. Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Τετάρτης αλλά η οριστική απόφαση του Ίβκοβιτς θα βγει μετά τη βραδινή προπόνηση της Τρίτης.

Τέλος, ο Μιχάλης Πελεκάνος συνεχίζει να είναι στα πιτς και το ενδεχόμενο να ταξιδέψει στην Ισπανία είναι ελάχιστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...