Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Αισιόδοξοι στη Ρεάλ Μαδρίτης για νίκη επί του Ολυμπιακού

Η απροσδόκητη ήττα (67-49) από τη Σαρλερουά στο Βέλγιο, την περασμένη εβδομάδα, είχε ως αποτέλεσμα να γίνει ακόμη πιο βαρύ απ' ό,τι ήδη ήταν το κλίμα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η «Βασίλισσα» έπεσε από την πρώτη θέση του ομίλου, αφήνοντας μόνο πρώτο με 4 νίκες - 1 ήττα τον Ολυμπιακό, αντίπαλό της αυτή την εβδομάδα στη Μαδρίτη, για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Όμως, το σύνολο του Έτορε Μεσίνα πέτυχε σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Βαγιαδολίδ για την 8η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, κάτι που τόνωσε την ψυχολογία των παικτών του, όπως δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός.

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Όχι μόνο βαθμολογικής σημασίας, αλλά και ψυχολογικής, αφού προερχόμασταν από ένα άσχημο αποτέλεσμα και μία κακή εμφάνιση απέναντι στην Σαρλερουά. Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός, με την σκληρή δουλειά που κάνουμε, γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Με κάτι τέτοια παιχνίδια βελτιωνόμαστε και μαθαίνουμε να δουλεύουμε κάτω από μεγάλη πίεση».

Στη συνέχεια, ο Μεσίνα αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στην «Κάχα Μάχικα», προγραμματισμένο για την ερχόμενη Πέμπτη.

«Τώρα ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην έδρα μας. Θέλουμε και είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρά για να φτάσουμε στη νίκη.

»Αν παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», δήλωσε αισιόδοξος ο Μεσίνα, που επιθυμεί να πάρει ρεβάνς από τους «ερυθρόλευκους» για την ήττα στο ΣΕΦ, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...