Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Πολυμετοχικός και τ'απίδια μας κουνιούνται που θα έλεγε κι ο Γεωργίου!

Όλοι οι μέτοχοι αγαπούν τον Παναθηναϊκό, αλλά τούτη την δύσκολη ώρα, οι μεσσίες απουσιάζουν. Λογικό να αγαπάς την ομάδα σου, παράλογο να την παρατάς όμως.


Τώρα που το τριφύλλι «καταστρέφεται» όπως είπε και ο Θαν. Γιαννακόπουλος, οι καπεταναίοι πήδηξαν από το πλοίο. Δυόμισι χρόνια πολυμετοχικότητας, ένα πράγμα κατάφεραν οι μέτοχοι της.

Να μαζευτούν ένα μάτσο «λεφτάδες» που ασχολούνταν με τη …λεζάντα, και στο τέλος να μην θέλει κανείς να είναι πρόεδρος της ομάδας που …αγαπάει; Όπου λαλούν πολλά κοκόρια, αργεί να ξημερώσει.

Λεφτά υπάρχουν είχε τονίσει ο Γιώργος Παπανδρέου πριν τις τελευταίες εκλογές. Το ίδιο είπε και ο Πατέρας στο Διοικητικό Συμβούλιο την Δεύτερα 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 19:15. Τυχαίο; Δεν νομίζω! Η Ελλάδα μπήκε στο ΔΝΤ και όλοι βλέπουμε τι τραβάει με τα οικονομικά της. Ο Παναθηναϊκός, δυόμισι μέρες μετά την προαναφερθείσα δήλωση του Νικόλα Πατέρα, έχει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είπε ξεκάθαρα πως ο Παναθηναϊκός είναι αρκετά ζημιογόνος και όλοι πρέπει να βοηθήσουν μια και το «τριφύλλι» βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Κανείς όμως δεν αναλαμβάνει πρόεδρος. Γιατί;

Οι εκατομμύρια πράσινες καρδιές που είχαν προσδοκίες απογοητεύτηκαν. Από όλους. Κοιτούν αποσβολωμένοι τις εξελίξεις και βλέπουν το σκοτάδι να πλησιάζει. Εκεί που περίμεναν τους τρεις Σισέ, φοβούνται και για τον έναν. Οι υποσχέσεις έγιναν απειλές. Δεν ξέρουν με ποιον να τα βάλουν και ποιον να βρίσουν.

Έτσι κι αλλιώς, κανείς δεν πήγε στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας. Ο ένας είναι στην Σουηδία για διακοπές, ο άλλος στέλνει τον διευθυντή επικοινωνίας, ο τρίτος τον σύμβουλό του και ο άλλος τον αδερφό του. Τα στρατόπεδα και οι συμμαχίες είναι λέξεις που γράφονται όταν υπάρχει πόλεμος. Καμία σχέση με πολυμετοχικότητα δηλαδή. Και τα στρατόπεδα της διοίκησης έφεραν στρατόπεδα στους δημοσιογράφους, κατ’ επέκταση και στον κόσμο της ομάδας. Ο οποίος στα μηνύματα του σε ραδιόφωνα, sites, blogs ακόμη και σε τοίχους που τους βάφει με σπρέι, λέει πως θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...