Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Σκέφτεται να αποχωρήσει ο Πατέρας!

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου είναι απογοητευμένος όχι μόνο από την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας, αλλά και από τη συμπεριφορά μίας μερίδας οπαδών που προκαλούν επεισόδια..







Από το βράδυ του Σαββάτου, αλλά και νωρίς την Κυριακή, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους συνεργάτες του και τους υπόλοιπους μετόχους, ιδιαίτερα τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη κι εντός της ημέρας να υπάρχει επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος…

Ο Νικόλας Πατέρας είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος από τις εμφανίσεις της ομάδας. Θεωρεί πως παρά τις συνεχείς «επισκέψεις» του στην Παιανία και τις προειδοποιήσεις, οι παίκτες δεν έχουν την κατάλληλη αγωνιστική συμπεριφορά και νοοτροπία, κάτι που τον έχει εξοργίσει.

Ίσως όμως περισσότερο και από αυτό, ο πρόεδρος της ΠΑΕ είναι δυσαρεστημένος με όσα συμβαίνουν από μία μικρή μερίδα οπαδών. Ο Νικόλας Πατέρας δεν ανέχεται να βλέπει την ομάδα που κατέκτησε το νταμπλ να απαξιώνεται από «100-150 ανεγκέφαλους», όπως ο ίδιος τους χαρακτηρίζει. Θεωρεί φυσιολογικό να υπάρχουν αντιδράσεις από τον κόσμο και δυσαρέσκεια για το απογοητευτικό πρόσωπο που του Παναθηναϊκού, αλλά κρίνει ακραίες αντιδράσεις όπως το κυνηγητό των παικτών, τις ρίψεις φωτοβολίδων με συγκεκριμένους στόχους (π.χ Τζόρβας), την… καταδίωξη του πούλμαν της αποστολής και τα κάθε λογής επεισόδια που ήδη έχουν επιφέρει αρκετές τιμωρίες στην έδρα της ομάδας.

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...