Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Απογοήτευσε ο ΠΑΟ

Εικόνα που δυστυχώς δεν διέφερε από άλλους αγώνες ήταν αυτή που έδειξε και στη Δανία ο Παναθηναϊκός. Ηταν απογοητευτικός. Και όταν απέναντί του έχει μια καλοδουλεμένη ομάδα, πειθαρχημένη και η εμφάνιση του Παναθηναϊκού είναι όπως η χθεσινή, το αποτέλεσμα θα είναι η ήττα.
Από την αρχή του αγώνα ο Παναθηναϊκός είχε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι. Και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παρουσίασε αυτή την εικόνα χθες.

Ηταν ένας αγώνας που η ομάδα δεν είχε άγχος. Δεν είχε λόγο να εμφανιστεί έτσι. Θα μπορούσε να παίξει πολύ πιο επιθετικά και πολύ πιο ελεύθερα.
Αντίθετα, σε ακόμα έναν αγώνα φάνηκαν τα σοβαρά προβλήματα που έχει ο Παναθηναϊκός. Επιθετικά δεν έκανε τίποτα. Οι παίκτες έφταναν έξω από την περιοχή και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Το έχω ξαναγράψει: φαίνεται ότι κάποιοι δεν γνωρίζουν τι ρόλο έχουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Ο ένας έψαχνε τον άλλο και τελικά δεν υπήρχε αποτέλεσμα. Ακόμα και κάποιοι παίκτες που έτρεξαν και αγωνίστηκαν με φιλότιμο δεν μπορούσαν να φανούν και χάθηκαν στη μετριότητα της ομάδας. Ελπίζω ότι αυτοί που πρέπει είδαν ότι τα προβλήματα παραμένουν στον Παναθηναϊκό και θα πρέπει να υπάρξουν κινήσεις διορθωτικές.
Αντίθετα, η Κοπεγχάγη παρουσίασε μια ομάδα γρήγορη με ουσιαστική βοήθεια από τα μπακ, κάτι που θα έπρεπε αλλά δεν είχε ο Παναθηναϊκός. Είχε ευκαιρίες και θα μπορούσε να σημειώσει και άλλα γκολ. 

Πηγή: sportday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...