Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010

Φωτογράφηση της Έλενας Παπαβασιλείου στο NITRO!

Η 'Ελενα Παπαβασιλείου έχει απίθανο κορμί και μας το δείχνει στο περιοδικό Νitro. Απολαύστε την...


Tριάντα οκτώ δευτερόλεπτα και έντεκα εκατοστά. Τόσο χρειάστηκε για να απαντήσει στην ερώτηση «Πόσο καιρό τώρα είσαι μόνη;». Φυσικά, ενδιάμεσα η Έλενα έκανε μια απόπειρα να το γυρίσει στο καλαματιανό με ένα αστειάκι του τύπου δήθεν-δεν-κατάλαβα, αλλά το χρονόμετρο έγραψε 38,11 δλ. «Ενάμιση χρόνο».


Τα χουλιγκάνια του youTube θα πάθουν ντελίριο: Πώς γίνεται ένα über sexy κορίτσι σαν την Έλενα Παπαβασιλείου να κυκλοφορεί ελεύθερο; Φαντάζεται κανείς ότι όλοι αυτοί οι τύποι που είχαν αναγάγει σε καθημερινό χόμπι το να κόβουν τα πιο καυτά στιγμιότυπα από το Πάνω στην ώρα, προσθέτοντας σχόλια του είδους «thea re!», «tou-mba-no» ή «sovaro moro gia sovarous antres» (αν και τα πιο ευφάνταστα είναι, δυστυχώς, 300% ΧΧΧ), είναι απόλυτα πεπεισμένοι ότι τους κοροϊδεύουμε. Και το πράγμα χειροτερεύει.

«Πριν κοιµηθώ πολλές φορές παίζω σουντόκου στο κινητό μου. Πάντα μου άρεσαν οι αριθμοί, ήμουν πολύ καλή στα μαθηματικά». Για τα δικά μας μαθηματικά, ενάμισης χρόνος σημαίνει 18 μήνες, δηλαδή 547,5 ημέρες – σε καμία από τις οποίες δε βρέθηκε εκείνος που θα ενδιέφερε την Έλενα. Κύριοι, εκ μέρους του φύλου μας, αυτό έχει ένα και μόνο όνομα: ήττα. Και απίθανα ταπεινωτική μάλιστα.


Με τις υγείες σας...

Πηγή: e-gossiproom.blogspot.com

Στείλτε το στους φίλους σας κάνοντας copy το παρακάτω link:
http://procatarktiko.blogspot.com/2010/12/nitro.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...