Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Γυμναστείτε με την… Madonna!

Το πάθος της Madonna με τη γυμναστική και την υγιεινή ζωή είναι λίγο πολύ γνωστό. Τώρα όμως, η βασίλισσα της ποπ αποφάσισε να προσφέρει και η ίδια τη δυνατότητα μιας σωστής εκγύμνασης, ανοίγοντας το πρώτο γυμναστήριό της!





Το γυμναστήριο, με το όνομα-σήμα κατατεθέν της σταρ “Hard Candy Fitness”, άνοιξε τις πόρτες του τη Δευτέρα (29/11), στο κέντρο της πόλης του Μεξικού.

Ο εξοπλισμός του γυμναστηρίου, είναι παρόμοιος με τον αντίστοιχο διαφόρων άλλων πολυτελών γυμναστηρίων της πόλης, αλλά μια τεράστια φωτογραφία της Madonna, σε στιλ Andy Warhol, στην είσοδο του χώρου, δεν περνάει απαρατήρητη από τους πελάτες!

Hard Candy, ήταν και ο τίτλος του τελευταίου άλμπουμ της Madonna, ενώ η ίδια δηλώνει ότι είναι ο τέλειος συνδυασμός του Hard Body (Γερό σώμα) και Eye Candy (Χάρμα οφθαλμών).
Είναι ένα σέξι όνομα, που δίνει την ευκαιρία σε κάποιον να διασκεδάσει και να χτίσει το σώμα του, ενισχύοντας τη δύναμή του.” δήλωσε η σταρ.

Η Madonna, αποκάλυψε επίσης ότι η τοποθεσία του πρώτου της γυμναστηρίου, ήταν μια υπολογισμένη κίνηση καθώς όπως είπε “το σχέδιό μας είναι να χρησιμοποιήσουμε την πόλη του Μεξικού, σαν το μέρος που θα γνωστοποιήσουμε την αλυσίδα μας, ενώ αργότερα θα την επεκτείνουμε και σε άλλες χώρες με απώτατο στόχο να δημιουργήσουμε μια παγκόσμια αλυσίδα γυμναστηρίων, που θα περιλαμβάνει και τις ΗΠΑ.”

Πηγή: cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...