Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Ίσως το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο σε μια οικογένεια

Ένα συμβόλαιο ασφάλισης ζωής κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δένδρο, πολύ πιθανά να είναι ένα δώρο που κανείς δεν προσδοκά να ανοίξει και πέρα από αυτό δεν είναι λίγοι αυτοί που θα το θεωρήσουν δώρο άχρηστο. Και όλο αυτό γιατί το συγκεκριμένο δώρο με μία πρώτη ματιά δεν ταιριάζει με την χαρμόσυνη, γιορτινή ατμόσφαιρα. Δεν έχει ενδιαφέρον, δεν έχει χρήση, αλλά και ούτε είναι και ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα για να βγούμε το βράδυ έξω βόλτα. 


Τι είναι τότε αυτό που μας κάνει να θέλουμε να προσφέρουμε στον ή στην σύζυγό μας ή στα παιδιά μας ένα δώρο που δεν τραβά με την μία το ενδιαφέρον, ένα δώρο που απλά είναι μια και μόνο εγγύηση;

H ασφάλιση ζωής δεν είναι δώρο που έχει λάμψη. Είναι απλά κάτι το απαραίτητο.Δεν δίνει μόνο σημαντική χείρα βοηθείας στην οικογένεια, προκειμένου να καταστεί ικανή να αντιμετωπίσει τα έξοδά της, αλλά και μπορεί σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου σχετικούς με τα ποσά αποζημίωσης να καλύψει και τα χρέη των πιστωτικών καρτών, δάνεια αυτοκινήτου, ακόμα και τα στεγαστικά δάνεια’.
 Επίσης μπορεί να καλύψει την απώλεια εισοδήματος και κάποιους μακροχρόνιους οικονομικούς στόχους, όπως σύνταξη, έξοδα που χρειάζονται για την κολεγιακή εκπαίδευση. Είναι γεγονός τονίζει ότι οι άνθρωποι συνηθίζουν να μην εκτιμούν σωστά τις απώλειες που φέρνει ένας πρόωρος θάνατος, πώς επηρεάζει την οικογένεια και τις επιπτώσεις του στην οικογενειακή περιουσία’.

Αν λοιπόν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα συμβόλαιο ασφάλισης ζωής, κάντε την να ταιριάζει και να στολίζει. Φροντίστε να καλύπτει τις ανάγκες σας και τις ανάγκες του οικείου προς εσάς προσώπου που θα ασφαλίσετε. Στην συνέχεια δώστε του ένα ωραίο γιορτινό φωτεινό περιτύλιγμα και τοποθετήστε το κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δένδρο.

Η ασφάλιση ζωής είναι ό,τι πιο όμορφο και χρήσιμο μπορεί κανείς να προσφέρει στα αγαπημένα του πρόσωπα. 

Ολόκληρο το άρθρο είναι εδώ. 

Πηγή:nextdeal.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...