Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Νίκη για το γόητρο του ΠΑΟ!

Το ευρωπαϊκό όνομα του Παναθηναϊκού επιβάλλει… νίκη στην αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη την Τρίτη στο «Πάρκεν», όπως δήλωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναγνωρίζει πως είναι άχαρο για την ομάδα του να μην διεκδικεί τίποτα, αφού το τρένο για τους «16» του Champions League έχει χαθεί, όπως και η δυνατότητα κατάκτησης της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Europa League, ωστόσο ο στόχος είναι ξεκάθαρος.


«Θέλουμε νίκη για να διατηρήσουμε ψηλά το γόητρο του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη. Το Champions League και οι τέσσερις ομάδες έχουν πάντα τους ίδιους στόχους. Δυστυχώς δεν έχουμε πιθανότητες πρόκρισης, αλλά θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και πάρουμε τη νίκη, επειδή ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Η Κοπεγχάγη είναι καλή ομάδα και παίζει την πρόκριση, άρα αναμετρώνται δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Η αντίπαλός μας είναι μια ομάδα που έχει δουλέψει πάρα πολύ καλά χάρη στον προπονητή της. Παίζει ένα ποδόσφαιρο εύκολο αλλά πολύ επιθετικό. Παίζει το 4-4-2 με πολύ κοντινές γραμμές και για μένα αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική. Και αναμφισβήτητα ξέρω όλα όσα έχει πετύχει στο παρελθόν και είναι μια ομάδα άξια για τη διοργάνωση», τόνισε.

Ερωτηθείς αν προτίθεται να κάνει αλλαγές, καθώς το πρωτάθλημα… προέχει, απάντησε: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που σε κάθε ματς πρέπει να κάνει το καλύτερο για να κερδίζει. Άρα αύριο σκοπός μας είναι να εγγυηθούμε την όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση της ομάδας. Και μετά τον αυριανό αγώνα και μέχρι την Κυριακή να βρω τους παίκτες που θα είναι πιο καλά προετοιμασμένοι για να παίξουν. Σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στο Champions League, είμαστε πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να παραμείνουμε πρωτοπόροι».

Για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο κάντε κλικ εδώ.

Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...